Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samantaantra

Jak poradzić sobie z presją otoczeia o swoim zwiazku

Polecane posty

Gość Samantaantra

Zanim byłam ze swoim chłopakiem to wcześniej byliśmy przyjaciółmi i każdy z nas był z kimś innym. Teraz wśród naszych znajomych, czasem dochodzą mnie plotki, że mój obecny chłopak miał setki przede mną, że pewnie mnie zdradza skoro tyle miał, że pewnie każdą podrywa itp Jak był sam to podrywał wiele kobiet, sama pamiętam te czasy, bo znałam go już 2 lata wcześniej zanim zostaliśmy parą. Ogólnie dziwnie mi jest gdy to słyszę, bo my mówimy sobie wszystko i znam jego przeszłość a on moją i jesteśmy z nią pogodzeni, no ale jak slyszę rzeczy, że on podrywał tą i tą (mimo że wiem to od dawna) to mi jakoś głupio i smutno.

Gość Samantaantra
nie odpisze nikt? :(

Gość gość
Wiążąc się z kimś dajemy mu kredyt zaufania, bo bez niego nie ma związku. Więc jeśli chcesz być z nim to musisz mu zaufać. Może mu już zbrzydły te podrywy i dojrzał do czegoś poważnego. A ludzie lubią gadać.

Gość Samantaantra
No i on dowiedział się że jestem lesbijką

Gość Samantaantra
wyżej to podszyw ale ja mu ufam itp ale denerwuje mnie gadanie ludzi zanim bylismy razem bylismy super przyjaciółmi i wtedy juz znałam jego przeszłość a on moją i mówiliśmy o swoich wadach, błędach życiowych itp