Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego w realu nie jestem atrakcyjna

Polecane posty

Gość gość

a w internecie już tak? Na czym to polega?

Gość gość
wstaw fotke zobaczymy:)

Gość gość
Lepiej bez fotek ;)

Gość gość
nie wiem, tez się nad tym zastanawiam, w sumie w necie od zawsze miałam branie, a w realu jestem jak powietrze. już nawet zaczęłam wierzyć w aury i sobie wmawiam, że moja aura odstrasza, w necie przynajmniej jej nie widać :o🖐️

Gość gość
Chodzi o to, że od zawsze zmagałam się z problemem nieatrakcyjności w oczach facetów. Nie ma co bajerować, przyczyną był/jest mój wygląd bo daleko mi do miss.

Gość gość
W ramach chyba desperacji założyłam sobie konto na serwisie randkowym i dałam zdjęcia myslę sobie jak ktos ma się odezwać to napisze, jak nie to nie!I tu przeżyłam pierwszy szok bo dostawałam po 30-40 wiadomości. Oczywiście 3/4 tego to propozycje na seks. Ale reszta trzeba przyznać to normalni faceci..

Gość gość
I wybrałam jednego, moje niedoścignione marzenie, przystojny, wysoki i wysportowany brunet. Umówiliśmy się na dziś na spotkanie. Myślałam, że jestem w ukrytej kamerze bo rzeczywiście zjawił się on i do tego z takim malutkim bukiecikiem. Poszliśmy na kawę, pogadaliśmy, pochodziliśmy po sklepach popatrzeć, na do widzenia pocałował mnie w policzek i powiedział, że jestem ładniejsza niż na zdjęciach i zapytał czy może jeszcze dziś się do mnie odezwać itd.Sądziłam, że już go więcej nie zobaczę, nie usłysze a tymczasem jakiś czas temu wysłał mi smsa, że się strasznie denerwuje bo nie wie czy podoba mi się, czy chciałabym się z nim jeszcze zobaczyć itd. Powiedzcie mi o co kaman?

Gość tersasza
szczerze mówiąc to nie wiem o co ci chodzi o co pytasz

Gość gość
Jestem prawie 30letnią dziewicą bo według facetów jestem po prostu brzydka, od dzieciństwa mi to ludzie powtarzali, naśmiewali się, itd. Nigdy z nikim nie chodziłam i w ramach desperacji postanowiłam poszukać faceta przez serwis randkowy i cud bo okazuje się, że w internecie jestem uznawana za osobę ładną, atrakcyjną i nie rozumiem dlaczego.

Gość gość
to jest jakiś podszyw czy o co chodzi w tym temacie? :D

Gość gość
To prosze jeszcze raz przeczytać..

Gość tersasza
moze jesteś brzydka a ten facet jest zboczeńcem i gustuje w wypaczonych kobietach np sa faceci którzy lubią kobiety bez rak albo bez nóg albo otyłe

Gość gość
widocznie dobrze wychodzisz na zdjeciach, lepiej niz w rzeczywistosci...albo poznajesz samych desperatow, ktorzy kazdy kit wcisna byle wyrwac jakas laske

Gość gość
na portalach randkowych siedzą albo desperacji, albo faceci szukający seksu, albo ludzie, którzy mają nierówno pod beretem. więc miej się na baczności lepiej :P

Gość gość
desperaci*

Gość tersasza
ja kiedyś gadałam na portalach z facetami bez zdjęcia i byli tacy napaleni że to żałosne, żonac***pytali jak wyglądam , no to cos im napisałam i oni wszyscy że jestem w ich typie , że cuda na kiju, jak sie spotkałam to też - że piekna jestem, że taka ładna , że są w szoku , daj se spokój z tymi portalami, a oni caly czas wisza na tych portalach i ciagle szukają, są uzależnienia jak alkoholik od alkoholu, nie odstawia portalu randkowego bo cały czas liczą na cudo