Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Litera01

Seks po miesiącu znajomości

Polecane posty

Gość gość
"on na pewno cie zostawi, w tym wieku to praktycznie pewne" Skąd to możesz wiedzieć. On jest poukładany, wie czego chce, jest odpowiedzialny. Mało tego zaczął prace w wieku 16 lat. Jest inny niż wszyscy, bardziej dojrzały, nie tylko dyskoteki jak co niektórzy po 25-26 lat. Wiele razy się przejechałam, zostałam wyśmiana, że jestem brzydka, a wcale nie jestem. Podobam się facetom, ale tylko na niego się otworzyłam i to z wielkim trudem. Bałam się, że on okaże się taki jak inni, ale nie. Trochę się boję, że go strace. Ehh kompleksy niestety, a wg obcych osób nie mam się czego czepiać. Zakochałam się w nim. Nie chcę go stracić, bo potem na pewno nikogo nie znajde. Oni wszyscy potrafią się tylko bawić czyimiś uczuciami, a takiego chłopaka jak mój obecny to ze świecą szukać. Ja wolałabym trochę jeszcze poczekać z seksem, ale porozmawiam z nim o tym jeszcze. Z roku na rok staję się bardziej niedostępna i jedno jest pewne, jak ten obecny związek się rozpadnie, a potem poznam innego, to na pewno nie powiem mu, że jestem dziewicą, bo po co ma mnie wyśmiać. Teraz to nawet 12 latki mają to za sobą.

Gość gość
ale mu się chce że tak skamle, pewnie następną ma na oku i musi ciebie jak najszybciej wydymać, dlatego tak słodziutki

Gość Litera01
On jest taki od pierwszego spotkania. Nie wmawiaj mi, że ma inną, bo pewnie tak nie jest. Po prostu o mnie dba i daje mi dużo miłości, a mi to jest akurat potrzebne.

A moim zdaniem baby są naiwne sądząc, że chłopak 19-sto letni nie może mieć dojrzałych uczuć, to jakaś żenada, każdy jest inny i ma prawo czuć zarówno pożądanie jak i miłość, więc te babsztyle które mówią, że to szczeniak i tylko mu się r****ć chce to mnie śmieszą, najwidoczniej same popuszczały komu popadnie i teraz wszystkim wszystkiego żałują. Moim zdaniem jeśli jesteś pewna faceta, to zrób to.

Gość gość
Moj chlopak ponad rok pracuje za granica dopiero raz go widzialam przez dwa tygodnie jak byl na urlopie ani raz mnie nie zaspokoil,a bardzo praglam,bo wibrator juz mi sie znudzil.Miedzy czasie poznalam faceta o 6lat starszego ale go na dystans trzymalam,gdy moj chlopak odjechal,przyszla sobota spotkalam sie jak zwykle na miescie z tym facetem,ale tym razem gdy mnie do siebie zaprosil to nie odmowilam i na noc zostalam i wcale nie zalowalam bo przezylam sex jakiego jeszcze nigdy nie mialam a przy tym tak mna wywijal ze ja tez cala sie mu oddalam, i pierwszy raz w wszystkie dziurki bzykana bylam,