Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie o owulacje nieregularne cykle i ciaze

Polecane posty

Gość gość

chcemy bardzo miec dziecko gdybam ze chyba z nami jest wszystko ok bo mamy juz dziecko jedno tylko ze to dziecko urodzilo sie ok 8lat temu a my chcemy teraz jeszcze drugie... bardzo sie staramy... kupilam dla meza cynk taki lepszy zapomnialam nazwe cos na "s" i chelacynk (oczywiscie nie bierze ich razem lecz na zmiane ) dla siebie kupilam folik i castagnus.... nie palimy papierosow, odzywiamy sie w miare zdrowo, chyba nie jestesmy bezplodni skoro juz jedno dziecko mamy, prawda? staramy sie dopiero 6miesiecy o dziecko, tylko ze do tej pory nie probowalismy sexu codziennie. lecz taki spontan... ostatnio rozmawialismy ze moze powinnismy codziennie ewent co drugi dzien sex oczywiscie w pozycji klasycznej lub od tylu... NIE moge czekac na owulacje poniewaz nie wiem nigdy kiedy ona u mnie wystapi bo mam cykle raz co 26 dni pozniej co 28 lub 29 a niekiedy 35dni no wiec stwierdzilam ze bedziemy sie kochać "wg wszystkich cykli" nie wiem czy sie jasno i zrozumiale wyrazilam czyli to wychodzi 14dni... zaczynajac od cyklu 26dni do cyklu 37 dni....]czy to dobry pomysl?? dodam ze nie mam nadzerki, grzybicy, zadnych torbieli, bylam u ginekologa kilka miesiecy temu mialam usg.

Gość gość
nie chorujemy na cukrzyce tarczyce itp... nie wiem juz co nam pomoze? moze tewn codzienny sex od cyklu 26 do cyllu 37/??do tego ten cynk folik i castagnus

Gość gość
torbieli nie możesz wykluczyć, a cykle masz regularne, nie szprycuj meża nadmiernymi dawkami cynku, bo możesz mu tylko zaszkodzić, więc jeżeli cynk, to nie salfazin- trzymaj sie jednego suplementu

Gość gość
daje jemu obecnie salfazin sobie kupilam castagnus i folik-kw.fioliowy czasami podjadam te kapsulki witaminowe dla kobiet w ciazy prenatal dha nie mam anemii, nie jestem chuda, nie choruje na nic, zadnych lekow nie przyjmuje, ani ja ani mąż, jedno dziecko juz mamy, moze ten codzienny sex dla wszystkich cykli mi pomoze??

Gość gość
ale nie mam zadnej cysty ani torbieli bo mialam usg robione u lekarza brak nadzerki, wyleczona grzybica wyleczone zapalenie juz pol roku temu caly czas sie zastanawiam czy to cos nie tak ze mna?? przeciez jestem przed 30rż... urodzilam juz jedno dziecko wiec? jakies rady?

Gość gość
rady takie żebys zrobiła badania hormonów na początek, a torbiel może się zrobic w każdym cyklu

Gość jesttrudno
Hej mam pytanie czy 2 dni po okresie są dni plodne okres miałam 6 dni