Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co byscie zrobily na moim miejscu czy to dobry pomysl CIAZA

Polecane posty

Gość gość

chcemy bardzo miec dziecko gdybam ze chyba z nami jest wszystko ok bo mamy juz dziecko jedno tylko ze to dziecko urodzilo sie ok 8lat temu a my chcemy teraz jeszcze drugie... bardzo sie staramy... kupilam dla meza cynk taki lepszy zapomnialam nazwe cos na "s" i chelacynk (oczywiscie nie bierze ich razem lecz na zmiane ) dla siebie kupilam folik i castagnus.... nie palimy papierosow, odzywiamy sie w miare zdrowo, chyba nie jestesmy bezplodni skoro juz jedno dziecko mamy, prawda? staramy sie dopiero 6miesiecy o dziecko, tylko ze do tej pory nie probowalismy sexu codziennie. lecz taki spontan... ostatnio rozmawialismy ze moze powinnismy codziennie ewent co drugi dzien sex oczywiscie w pozycji klasycznej lub od tylu... NIE moge czekac na owulacje poniewaz nie wiem nigdy kiedy ona u mnie wystapi bo mam cykle raz co 26 dni pozniej co 28 lub 29 a niekiedy 35dni no wiec stwierdzilam ze bedziemy sie kochać "wg wszystkich cykli" nie wiem czy sie jasno i zrozumiale wyrazilam czyli to wychodzi 14dni... zaczynajac od cyklu 26dni do cyklu 37 dni....]czy to dobry pomysl?? dodam ze nie mam nadzerki, grzybicy, zadnych torbieli, bylam u ginekologa kilka miesiecy temu mialam usg. bardzo chcemy zajsc w ciaze, zastanawiam sie nad tym ze moze do tej pory nam nie wychodzilo bo nie robilismy tego codziennie tylko raz na tydzien max dwa razy w tyg., teraz sie zastanawiamy ze moze tak przez trzy miesiace pod rzad sprobojemy codziennie w czasie dni plodnych i owulacji dla wszystkich cykli!??? ! hmmm dodam ze mezowi podaje salfazin i dla mnie castagnus

Gość gość
aha i zapomnialam dopisac ze juz 4 dni mierzę temp ciala w pochwie zwyklym termometrem i zapisuje sobie wszystkie pomiary na wykresie zaczelam mierzyc temp w ostatni dzien miesiączki.... zaawsze rano tym samym termometrem przed wstaniem z łózka o tej samej godzinie.

Gość gość
Ja nie brałam żadnych leków, mój mąż też nie, kochaliśmy się kiedym mieliśmy ochote, u nas to było codziennie jak był w domu i na weekendzie jak wracał z delegacji, teraz jestem w 5 miesiącu ciąży i jesteśmy bardzo szczęśliwi, za bardzo do wszystkiego przykładacie wagę, za bardzo się staracie moze dlatego nie wychodzi ? Słyszałam, że np. dobrym sposobem jest wyjechać gdzieś na weekend itam spędzić czas razem, miło bez myślenia o staraniu itp podobno to pomaga, moja kuzynka tak miała, SPRAWDZIŁO SIĘ ! Teraz jest mamą już dwójki dzieci :)

Gość gość
przez te 6miesiecy sie wlasnie nie staralismy i nie myslelismy o tym,poprostu byl sex bez zabezpieczenia i tyle, ale moze zbyt malo bo raz na tydzien npo max dwa razy w tygodniu, teraz stwierdzilismy ze moze powinnismy codziennie?? DORADZCIE CZY TO DOBRY POMYSL SEX W DNI OWULACJI I PLODNE DLA WSZYSTKICH CYKLI:)??? skoro ja mam nieregularne bo raz 26dni raz 28 a innym razem 34 i 35dni