Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ty głupku

Polecane posty

Gość gość

Ty głupi głupku. Tęsknię. Chciałabym Ci to powiedzieć, ale wiem, że to nie ma sensu. Są takie wieczory, kiedy wciąż brakuje mi Ciebie i czuję okropny żal. Wiem, że dla Ciebie byłaby to tylko zabawa i pompowanie ego. Uczę się, jak być silna, uczę się jak być kobietą a nie dziewczynką. Czasem to takie trudne. Cały wieczór myślę o tym, jak by to było trzymać w dłoniach Twoją twarz. Nigdy już Cię nie przytulę. Może nigdy nie zobaczę. Nie jestem już tą dziewczyną, którą kiedyś poznałeś. Pomogłeś mi dorosnąć, ale przy okazji poraniłeś. Czasem to wciąż boli. Twoje oczy, uśmiech na Twoim durnym ryju, Twoje głupie żarty i śmiech. Co mam zrobić? Chyba straciliśmy się z oczu na zawsze. To już przychodzi tylko czasem i może przyjdzie dzień, że zniknie całkiem. Już nie jestem słaba i bezbronna. Już wiem, czym jest godność. Jeszcze tylko czasem...

Gość gość
nie znam twojego glupka,ale jestem solidarna z tobą i..' ;. ty głupolu,myślisz,ze jestes pępkiem świata? NIE! Do pięt mi nie dorastasz maly człowieczku.Przeliczyłeś się patafianie!

Gość gość
Do kogoś, kto nigdy już nie usłyszy tego na żywo.

Gość gość
I na h*j to napisałaś? Nie miałby cię w d***e nie musialabyś się uzewnętrzniać tutaj.

Gość gość
Nie. Dowartościowałby się tylko moim kosztem. Z tym już koniec.

Gość gość
Napisałam to, żeby ktoś taki jak Ty mógł to przeczytać i się wyżyć. ;) Bezcenna uwaga, bardzo otrzeźwiająca. Już mi lepiej. :)

Gość gość
A ty masz 5 rąk i jesteś paszczurem, że ktoś miałby się twoim kosztem dowartościować? Babiarzy nie brakuje, ale generalnie smutno kończą.

Gość gość
No cóż... Jest babiarzem. Ale nie życzę mu, żeby smutno skończył. Właściwie cieszę się, że pierwszy raz w życiu tu coś napisałam - jeden wulgarny komentarz i już opuścił mnie melancholijny nastrój. :)

Gość zakochany w Magdzie
już myślałem, że to o mnie piszesz ale po ostatnim wpisie wiem, że to nie o mnie

Gość gość
Babiarz się nie nigdy nie przyzna :D

Gość gość
Do Zakochany w Magdzie Może Twoja sprawa jeszcze nie jest stracona? :)

Gość zakochany w Magdzie
jest stracona, bo kilka razy wysyłałem jej wiadomości bez odpowiedzi, więc na pewno moja sprawa jest stracona

Gość gość
Dobrze, ze wyplulas ten jad z siebie! Dobranoc

Gość gość
No to wygląda na to, że oboje powinniśmy się skupić na własnym życiu zamiast rozpamiętywać. Miałam z tym problem, ale teraz powoli dochodzę do wprawy. Życzę Ci tego samego.

Gość gość
To ciekawe, jak różnie ludzie rozumieją "jad" ;) Akurat jadu pozbyłam się już dawno.

Gość zakochany w Magdzie
to nie mój temat

Gość gość
watpie ty jakis nawiedzony jestes

"Do kogoś, kto nigdy już nie usłyszy tego na żywo." uwierz mi!! jeszcze lepiej byś się poczuła, gdyby jednak to usłyszał z Twoich ust. Poczułabyś niezwykłą ulgę i spokojnie mogłabyś zamknąć ten rozdział. Życzę powodzenia!