Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BYłyście wydepilowane jak położna ściągała Wam szwy

Polecane posty

Gość gość

bo jutro mam zdjęcie szwów i raczej nie wyobrażam sobie depilacji, a z drugiej strony jak patrzę na ten burz to z lekka mi wstyd..jak było z Wami ?

Gość gość
Nikt mi żadnych szwów nie ściągał.. chyba się wchłonęły.

Gość gość
Chyba ci się życie z p***osem pomyliło, autorko tematu. Na potrzeby kontaktu z lekarką czy pielęgniarką masz być czysta i schludnie ubrana, nic mniej, nic więcej. Ja się nie goliłam ani nie depilowałam. Zresztą niby jak? Miałam jechać maszynką po szwach a może chemią ranę potraktować?

Gość gość
po prostu pytam z czystej ciekawości jak było u Was..czytaj ze zrozumieniem że nie wyobrażam sobie depilacji

Gość gość
22:37 oczywiście nie jest to obowiązkiem i nikt nic nie musi, ale miło by było jkabyś ogoliła te hery, nie sądzisz? nie przeszkadza ci, że ktoś musi się w twoim gąszczu motać?

Gość gość
Mi też nikt szwów nie ściągał

depilacja tych okolic jest wyjątkowo niezdrową, głupią modą. Nie masz co się denerwować

Gość gość
Moda, modą ale nienawidzę mieć włosów lonowych. Hgg Tobie nie przeszkadzają? A jak idziesz na basen czy plażę?

Gość gość
nie lubię gąszczu..jak dla mnie to nieestetyczne i niehigieniczne..ale to kwestia bardzo indywidualna..pomimo tego boję się depilować posiadając szwy, że coś zaczepię..

każdy ginekolog wam powie że niehigienicznie jest golić się w tych okolicach. A ze szwami to sobie nawet tego nie wyobrażam, bałabym że mogę wyrwać

Gość gość
Też nie lubię gąszczu, ale w życiu bym nie depilowała się ze szwami (sama akurat miałam rozpuszczalne), nawet przed wizytą kontrolną 6 tyg. po porodzie jeszcze bardzo ostrożnie to robiłam. Odpuść sobie, na pewno 99,9% kobiet jest w takim przypadku nieogolonych, nikt się nie zdziwi, grunt to higiena a nie estetyka.

Gość gość
Ja się golilam, bo szwy miałam na brzuchu. Ale gdybym rodziła sn to wolałabym dac sobie spokój z depilacja. A czy wy golicie wszystko na zero? Ja zawsze zostawiam pasek na wzgorku lonowym

Gość gość
dlaczego wyciągać szwy?? Mi nikt tego nie robił same się rozpuściły. to jakaś bzdura. Nie rozumiem!!!! Wszystkie znajome tez tak miały.

Gość gość
niestety nie mam tego szczęścia, żeby mieć rozpuszczalne szwy

Gość zawsze gotowy na atak jądrowy
"burz"??????????????? O żesz ty w mordę... A MOŻE BUSZ?????????????????????????????????????????????????

Gość gość
przepraszam, bo ja myślałam, że to norma,ze po porodzie zakłąda się rozpuszczalne, mnie nikt nie pytał jakie założyć. Powodzenia