Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wiecie coś o tej sprawie

Polecane posty

Gość gość
ktoś napisał komentarz , że było głośno o tej dziewczynie. Czy wiecie coś o bohaterce filmu?

Gość gość
zwykła małoletnia ku.rewka jakich wiele, ten filmik ma już pare ładnych lat wiec pewnie juz jest dorosła i bawi 4 dzieci każde zrobione z innym menelem i zyje z zasiłku wydając wiekszosc na wóde 🖐️

Gość sierść psa
kilka dni temu zadałem to samo pytanie tu na forum, co się stało z Pauliną ? Chyba tak ma na imię, chyba pochodzi z Jarosławia , wtedy miała 14 lat a dzisiaj ma lat 19 , ten facet o którym wtedy opowiadała miał lat 21 i nie wyrobił psychicznie, strzelił sobie samobója a tę dziewczynę Paulinę prawdopodobnie rodzina wywiozła do Francji , ale jaka jest prawda ? pisano o tej sprawie na stronie www.nasygnale.pl

Gość gość
ja to zobaczyłam dziś pierwszy raz ...to jest masakra jakaś. K****, gdzie my żyjemy, wśród jakich ludzi :(

Gość gość
"strzegomskie kur.ewki" to był hit internetu, pamietam to dość dobrze i faktycznie chłopak o którym ta mała opowiada się powiesił, mimo że ta p***a wszystko zmyśliła a Michała znała tylko z widzenia i jej się podobał. Załamał się plotkami, bał się posądzenia o pedofilie i się zabił, szkoda chłopaka bo dużo w życiu przeszedł no i był bardzo ładny. Ta mała mitomanka została wywalona ze szkoły i dostała kuratora i zarzuty o demoralizację. Ale co się z nią pozniej stało to nie wiem, bardzo mozliwe że już nie mieszka w Polsce bo jej starzy pracowali w Niemczech i pewnie tam ją zabrali. Mam nadzieje, że jakiś ciapaty kebab ryje jej doopsko za to co zrobiła.

Gość gość
zabił się? ale głupi...czemu policja nie zbadała ją wiarografem czy kłamie? jak widac ona namawiała go do sexu. K***wka mała. Pewnie był ładny to go poderwała sama, na tyłek.

Gość gość
tych kiboli..co mówili nie w sądzie i sprawę odroczono..też trzeba na wiarograf. Zadane pytanie odpowiednim tonem wykaże że kłamią. ale głupie sądy mamy

Gość gość
ej znalazłam te laskę na fejsie, wlasnie patrze na jej profil paula samulska lukajcie szybko zanim mnie modki zbanuja i usuną tego komenta :D

Gość gość
myślisz że ta mała żyje w polsce po tym wszystkim ? nie sądze by to była ona

Gość gość
to ona 🖐️

Gość takapracamnie przytłacza
mi się wydaje że to ona... filmik co prawda niewyraźny ale z rysów to by pasowało

Gość gość
to ona a chłopak nie zyje...

Gość gość
uwaga.tvn.pl/29869,news,,zabil_sie_przez_film_w_internecie,reportaz.html

Gość gość
nie chciałabym żyć z taką świadomością, że przyczyniłam się do czyjejś śmierci :/