Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrian szef firmy

Kobieta dla pieniedzy zrobi wszystko

Polecane posty

Gość totalnie prawdziwa
z kolegą się nie zgodzę :) nie każda wypnie tyłeczek za portfel dlaczego ludziom się wciąż wydaje, że wszystko można kupić ? a nie można ! :)

Gość ccccx
skoro sama siebie popierasz, to mile lecz chore

Gość alinaaaa d
Zdrada według mnie to nie tylko pocałunki, pieszczoty i seks z inną osobą. Istnieje coś takiego jak zdrada psychiczna - porzucenie partnera na płaszczyźnie własnych myśli i dobrowolne skierowanie swych uczuć ku komuś innemu. Taka zdrada dokonuje się w naszym wewnętrznym świecie i często druga osoba nie jest nawet tego świadoma. Myślę, że czasem jest nawet gorsza od zdrady "namacalnej".

Gość gość
Tez się nie zgadzam. Prostytucja była i będzie. Zmienia się tylko jej forma. Można powiedzieć inaczej. Jak nie stać cię na miłość dla miłości, na to żeby kochać i być kochanym i to sobie kupuj "miłość". Nie ważne czy w agencji czy u panienki lecącej na kasę.

Gość gość
Adrain imię pasuje do pseudo-filiozofa waligruchy niepewnego siebie p********a,ktory lubi zalpacici na lodzika

Gość gość
Adrain imię pasuje do pseudo-filiozofa waligruchy niepewnego siebie p********a,ktory lubi zalpacici na lodzika

Gość gość

Gość gość
Jak tylko pieniądze macie do zaoferowania to jak to ma wyglądać? Gdy poznałam swojego faceta, któremu bardzo dobrze się powodzi, nie dałam zapraszać sie do drogich restauracji, nie dałam kupować sobie prezentów itd. Pierwszy prezent dałam sobie kupić po 14 miesiącach znajomości. Ale teraz gdy przyszła proza życia i okazało się, że w układzie on plus jego "eks pakiet" (ma córkę z pierwszego małżeństwa i eks żonę, która ma jeszcze trójkę własnych dzieci i kocha go prosić o pomoc) jestem czasem jak piąte koło u wozu, to ZMĄDRZAŁAM. Jeszcze jak rok temu jak mówił, że chciałby coś na mnie przepisać to pukałam się po głowie i mówiłam "jak ty to sobie wyobrażasz? rozstaniemy się i będziemy po notariuszach latać żeby znów to przepisywać na Ciebie?", ale jak widzę jak znowu nasz wspólny wieczór szlag trafia, bo była coś potrzebuje, to pieprzę to i biorę wszystko jak lec***Przynajmniej to mam z tego życia. I widzicie, SAM FACET ZMIENIŁ MOJE PODEJŚCIE NA TAKIE A NIE INNE.

Gość gość
Andzej P "Kazda kobieta tyleczek wypnie za wypasiony portfelusmiech.gif Uwiezcie nie ma roznicy dla kobiety i liczy sie tylko zasobnosc" Drogi Andrzeju P, smutne, ze musisz kupować kobiety:( ale dobrze, ze chociaż masz za co:)

Gość gość
gość -> A nie mówiłem że darmo wychodzi drożej? W ostatecznym rozrachunku :classic_cool:

Gość gość
Dobrze robisz, to logiczne, skoro nie ma do zaoferowania czasu i czułości to bierzesz to co ma. U mnie mniej wiecej bylo tak samo.

Gość gość
Czyli kobieta bierze pieniądze za bycie kobietą. DNO moralne! Prostytutka stoi wyżej od was.

Gość Moherowy Polski Beret
to kobieta powinna facetowi placic bo to w koncu jej dziure zaspokoic trza

Gość gość
prostytutka to zawód , idioto.

Gość gość
Do 13.12 Chyba miałaś jakieś pojęcie o życiu gdy wiązałaś się z rozwodnikiem? To mąż powinien ustalić jakieś zasady kontaktu z była rodzina i się ich trzymać. Skoro tego nie robi i np. tylko narzeka razem z tobą to znaczy, ze tak mu wygodnie i niewiele mu to przeszkadza a może w skrytości ducha jest nawet na rękę.

Gość gość
"prostytutka to zawód , idioto." Wiem. A k****a to charakter. Wiesz?

Gość gość
Oszukiwał jak każdy dzieciaty facet. Ja się nie chciałam angażować, ale dobrze grał. O dziecku powiedział po miesiącu, w między czasie grał, potem "a wiesz dziecko mieszka z byłą widuje ja dwa razy w tygodniu", a potem jak kobieta zakochuje się bez pamięci to nagle bach! Z 2 dni robi się 5, na arenę wkracza była. Dałam się nabrać. Tak jak wszystkie inne w mojej sytuacji (wiele tu takich wątków na kafeterii), więc to "widziały gały co brały" jest nie do końca adekwatne". Przynajmniej mam nieruchomości na pocieszenie. Kiedyś bym nie wzięła nic. Teraz sobie tym rekompensuje taki układ.

Gość gość
I oto klasyczny przykład jak łajdactwo sprawia że kobieta staje się sprzedajna. W tym przypadku - za nieruchomości.

Gość przypadkiem na forum
Mysle ze kobiety nie sa lepsze. Naleze do ludzi ze starszym gatunkiem myslenia i przykladam wage do milosci, czulosci i prawdomownosci. jestem z partnerka ponad 3,5 roku i dopiero teraz od niedawna pokazala tak naprawde na co ja stac. Ponad 3 lata dobrego aktorstwa z jej strony.

Gość gość
Zastanawiające jest to co piszesz, z ta Twoja zmianą podejścia przez jego zachownie. cos w tym jest

Gość gość
ty gościu z krzywym uśmieszkiem na końcu - teraz przylazłeś na ten wątek kobiety obrażać??? weź się do jakiejś roboty impotencie!

Gość gość
hau, hau kotku ulki ;)

Gość gość
Kobieta dla pieniędzy zrobi wszystko :) Ok zgodzę się. A teraz druga strona - mężczyzna dla ładnej d**y i cycków też zrobi wszystko - skrzywdzi żonę, dzieci.

Gość gość
Bo mężczyzna jest estetą. A kobieta?

Gość gość
Także jest estetką, bo za te pieniądze lubi kupować ładne rzeczy :)

Gość gość
No i mamy nową definicję k***y - to kobieta która lubi kupować ładne rzeczy ;)

Gość gość
moja zona zawsze ze mna milej gada po wyplacie.. cos w tym jest pod koniec mies. zawsze ma migrene i dopada ja zmeczenie. kobiety na traktory

Gość gość
Nie nasz wina, że wziąłeś na utrzymanie kurę ze wsi, co nie ma własnej kasy i od ciebie ciągnie wypłatę

Gość gość
Znaczy - żone masz po wypłacie reszte żyjesz w celibacie? ;)

Gość gość
Ja wziąłem z miasta - ta to dopiero ciągnie!!!