Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kredyty

Polecane posty

Gość gość

witam, jak ludzie mogą brać kredyty na auta itp.? Potem spłacać coś lat 1X lub 2X, dla mnie paranoja. Rozumiem jeszcze jakiś kredyt na mieszkanie, we dwoje itp, gdzie po prostu lepiej placic za swoje niż komuś za wynajem, ale kosumpcyjne? te pożyczki itp. nie wiem jak ludzie psychicznie mogą to wytrzymać i żyć niby nic. Ja jak mam gdzieś rachunek nieuregulowany na np. 250zł to już nie mogę spać spokojnie... Ale to chyba dobrze o mnie świadczy, albo jestem jakiś inny...

Gość gość
Kredyt to głupota, każdy. Dwoje ludzie bierze kredyt na mieszkanie, ale jednemu coś się przytrafia, jakieś kalectwo, nie może pracować, jedna osoba nie da rady spłacał i utrzymywać, a okres 40 lat na mieszkanie to przecież astronomicznie dużo, nie wiadomo co będzie jutro, co będzie za 2 lata, a za 5, 10 ? a tu kredyt na 40 lat, to dopiero psychikę nagina...

Gość gość
a jak w dzisiejszych czasach funkcjonowac bez kredytu?Mlodzi ida na wynajem,laduja kase na nie swoje mieszkanie,wiec prosciej wziac kredyt i placic za swoje.Fakt,ze wizja wlasnosci mieszkanka za np 40l,jest gnebiaca,ale,jesli sa mlodzi,maja prace,stale prace,jakos to ciagna.Latwiej mlodemu,jak starszemu z wizja kredytow

Gość nulka52
W dzisiejszych czasach ciężko jest przetrwać bez kredytu. My mamy kredyt w Skoku Wołomin wzięliśmy na mieszkanie i samochód. Wiem że będziemy spłacać przez wiele lat ale bez niego nie mielibyśmy nic. Trzeba pozytywnie patrzeć w przyszłość bez żadnych czarnowidztw.

Gość gość
Mam podobnie, też nie mogłabym spać. co innego na mieszkanie, gdzieś mieszkać trzeba. Ale reszta też mi się w głowie nie mieści. Chyba że jakieś raty 0%...