Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opcJaBankowa

Czy w jakimkolwiek banku istnieje taka możliwość

Polecane posty

Gość opcJaBankowa

Mam mieszkanie i działkę, chciałabym to sprzedać bakowi i dostać gotówkę na budowę domu ;) albo inne mieszkanie. Dałoby się? ;) Bo potrzebuję szybko sprzedać a nikt nie ma kasy żeby kupić...szit

Gość opcJaBankowa
ew mam jeszcze ze 30 tys wkładu własnego

Gość opcJaBankowa
up up up

Gość opcJaBankowa
Byłoby pewnie za pięknie ;) ale spytać nie zaszkodzi...

Gość opcJaBankowa
zwykle tu taki wysyp dobrych rad a dziś nic.. :P Ej no muszę szybko sprzedać mieszkanie i działkę, by ulokować gdzieś rodziców (nie dają rady sami) mieszkam teraz od siebie 300 km. Hmm.........

Gość gość
nie istnieje .

Gość Zofia1937
Ewa333333 -deweloper to firma, która zajmuje się budową budynku i następnie jego sprzedażą lub wynajmem, a tutaj mowa jest o sprzedaży gotowej nieruchomości :o jak zwykle nie masz pojęcia o czym pleciesz, nie znasz znaczenia słów, których używasz, i jak zwykle się ośmieszasz :D:D ty stara głupia pudernico lubelska :D:D:D

Gość Agent Dżi
ok, ewa pojęła pojęcia; co nie zmienia faktu, że bank nie jest pośrednikiem w handlu nieruchomościami. Masło i bułki na śniadanie czy telewizor też ma Ci sprzedać? Pomyśl dziewczyno, zanim pokażesz światu swą głupotę :o

Gość Zofia1937
raczej pomyliła pojęcia, a nie pojęła do pojęcia czegokolwiek to ona ma tak daleko jak stąd do Phenianu :o

cześć szlajko :) jak zwykle nic nie wniosłaś do tematu, ale przynajmniej sobie ulżyłaś, bidulinko życzę zmarnowanego dnia :) /

Gość gość
;) Nie dopatrzyłyście/liście się Panie/Panowie żartobliwego tonu w temacie? Ciężko z pojmowaniem subtelnych aluzji? Taaa A tak serio mam problem, bo muszę szybko opchnąć te nieruchomości i nie wiem co zrobić... rodzice się męczą

Gość gość
;) a nie przepraszam, wy się wykłócałyście między sobą;)

nie bank ma zarabiac- zarabia na kredytach, w żadnym wypadku nie odkupi prywatnego domku ziemią - bo to żadna dobra inwestycja ;) Jeżeli Ci zależy na czasie sprzedaj za mniej niz jest to warte, może wtedy znajdziesz szybciej nabywce, ogólnie cięzko teraz ze sprzedażą, ludzie nie maja kasy.

Gość gość
właśnie wiem, próbuje sprzedać po niższej cenie, mieszkanie warte ze 300tys, za 280 do duuużej negocjacji, ale to chyba a mało obniżone. Z tymże nie mogę zejść niżej żebym im coś kupić, musi starczyć

Gość gość
a biuro nieruchomosci? tylko nie posrednictwa. sa takie biura ktore skupuja nieruchomosci za gotowke

Gość gość
A za ile chcesz sprzedać to mieszkanie, jakie i gdzie?

Gość gość
serio są takie biura, które skupują? Muszę poszukać. Dzięki za radę.