Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nasze_Fetysze

ZERO twarzy Graya czyli co stało się z kobietami

Polecane posty

Gość Nasze_Fetysze

Witam, Zastanawiam się czy istnieją w tym kraju/świecie kobiety perwersyjne/fetyszystki… Niedawno zakończył się mój 12 letni związek (cóż ludzie się wypalają czasem)…ale to co spotkałem po za nim po tylu latach wręcz mnie szokuje…mamy 2013 rok…środek Europy a większość Pań z ekscytacją czyta Graya z pąsami na twarzy i ekscytacją po której mówi …”możesz mi związać ręce”. WTF~~~! .... 0 – fetyszy 0 – pomysłów 0 – fantazji 0- potrzeb Ja rozumiem – przez 12 lat można przerobić dosłownie wszystko co jest w intrenecie…wszystko… Ale żeby nie przerobić nic do 30tego roku życia ? Kilka pozycji i seksowna bielizna, a gdzie uroki wzajemnej dominacji…delikatność satynowego,jedwabnego,latexowego sexu czy nawet zabaw w klimatach adult baby , gdzie są syntetyczne rzędowe orgazmy w klimacie medical...seks na łonie natury, orgazm w przymierzalni ? Heh a może jestem dziwny bo jak się było nastolatkiem to koleżanki garnęły się do nietypowych sytuacji i doznań…nikt się nie krępował a odkrywanie to jest fajne a to nie…było elementem zabawy… teraz mogę być jedynie….dziwny ? Gray jest ekscytujący…a ja jestem dziwny….to ciekawe zjawisko.. 29 letnia kobieta mówi mi że jej największą „perwersyjną” zabawą było to że założyła – jadalne majtki….ja siedzę naprzeciwko i już czuję się popieprzony i już czekam na to pytanie. - a ty robiłeś coś takiego …no wiesz…zboczonego…? Pozdrawiam Nasze_Fetysze

O literowka :) u mnie...oczywiście... 80% kobiet jakie znam...czy to z pracy czy nie...ekscytuje się tymi szalonymi perwersjami...

No właśnie nie ma....co nie zmienia faktu że otacza mnie jakiś dramat który próbuję zrozumieć... NIe jest fajne powtarzanie tego samego sexu w wciąż i w wciąż w tym samym lub podobnym układzie...w tych samych pozycjach...a najlepiej w tym samym miejscu :)

Gość gość
a nie przyszło Ci do głowy, że... to z Tobą jest coś nie tak? Jesteś w nielicznej grupie, którą kręcą dziwactwa i... dobrze. Tylko wyobraź sobie, że statystycznie przeważająca większość nie ma potrzeby uprawiać tego co Ty. O ile jestem w stanie zrozumieć seks na łonie natury, czy w przebieralni (swoją drogą tam są kamery, a ja nie mam potrzeby występować przed niedorozwiniętym ochroniarzem w charakterze k***y z p***o), to już lateksy o których piszesz czy adult baby, są nie dosyć niepodniecające, ale wręcz śmieszne w mojej opinii. Zastanów się trochę nad tym co piszesz. Znajdź sobie kogoś kogo kręci to co Ciebie (a nie będzie to łatwe skoro jesteście w mniejszości), ale nie umniejszaj innych tylko dlatego, że nie podnieca ich tego co Ciebie

"Grey pobudza wyobrażnię, sex to nie czysta kopulacja, a sztuka rozbudzania zmysłów i o tym jest ta książka. Myślę, że wielu facetom przydałaby się taka lektura. P.S. Mam 25 lat i nie jestem mamuśką, mam chłopaka, a w noc po lekturze w naszej sypialni działy się cuda." Niektóre czytelniczki praktykują.

To nawet miło że ktoś praktykuje... Co do opinii gościa...rany człowieku czy ja ci coś narzucam - głośno zastanawiam się co się stało z kobietami. Po formie twojej wypowiedzi - z wyjątkiem typowej dla internetu wrogości widać że wielu rzeczy nie testowałeś - ok twój wybór. Adult Baby - to nie musi być też to co wygooglowałeś :) Tak może należę do mniejszości - być może jestem mniejszością ale skąd pomysł że komukolwiek cokolwiek narzucam ? Mnie zwyczajnie nudzi przez wiele lat z ukochaną wałkować TAKI sam seks - a to od przodu a to od tyłu...na jeźdźca...i jutro znowu od tyłu... Ja nikomu nic nie narzucam - rób jak uważasz - ja po prostu pamiętam z młodości to inaczej...może ja jestem wypalony, popieprzony czy coś... ale wierz mi że naoglądałem się związków w których facet co wieczór męczy się sam przed komputerem albo szukających wrażeń w pracy i to jest dopiero słabe.