Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BalonowaGumma

Klocie w pepku 11tydzien

Polecane posty

Gość BalonowaGumma

hej kobietki w czwartek zaczne 11tydzien ciazy , a od wczoraj czuje takie chwilowe klocie pod pepiekiem przychodzi nie spodziewanie i moze sekunde dwie kloje to moja pierwsza ciaza i niewiem kompletnie co to moze byc ?? mam jeszcze jedno pytanie jak radzilyscie sobie ze zgaga ? bo u mnie jest tak silna ze az wymiotuje wieczorami bo zgaga zawsze przychodzi po poludniu ...

Gość mmmm25
co do kłucia w tak wczesnej ciąży to nie wiem. ale na zgage pij wieczorem ciepłe mleko i w ciąży też wolno brać normalnie tabletki na zgage np reni i ranigast

Gość w gdyni ah w gdyni
ja w ciąży miałam to samo. I to do samego końca ciąży. Takie bolesne kłucie centralnie w pępku. Czułam to sporadycznie ale jak poczułam to az się kuliłam. Wg lekarza wszystko w porządku było, niby to normalne.

Gość w gdyni ah w gdyni
na zgagę piłam mleko. Na prawde pomagało. I jeszcze gin mówił, że mogę ssać Rennie

Gość BalonowaGumma
mam nadzieje ze moj powie to samo wizyte mam 6grudnia no chyba ze bolalo by bardziej to udam sie wczesniej , ale skoro piszesz ze to normlanie :) sprobuje dzisiaj to mleko wypic dziekuje za rade :)