Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prosze pomozcie

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem w co ten facet ze mna gra... Znamy sie od miesiaca, od poczatku przekonywal mnie o tym, ze nie szuka przygod tylko chce ustabilizowac swoje zycie i, ze spotykajac mnie wreszcie znalazl intelekt+urode w jednym. Spotkalismy sie 4 razy, zawsze byly to spotkania przez niego ladnie zaplanowane, przemyslane, kolacje, teatr... Zaplanowal tez dla nas andrzejkowy wyjazd na weekend, zaproponowal wspolnego Sylwestra - traktuje mnie jak swoja dziewczyne. Jednak od kilku dni zauwazylam, ze nieco mniej zabiega o nasz kontakt (do tej pory czesto pisal lub dzwonil, chcial przyjezdzac pomimo odleglosci 130km), a w tym tygodniu jakby wszystko ostyglo... Rzekomo jest chory, ale do weekendu "wydobrzeje". Twierdzi, ze z jego strony wszystko jest bez zmian. O co wiec chodzi? Czy ja jestem przewrazliwiona, czy jemu zalezy po prostu na seksie? Jedyne do czego doszlo miedzy nami do tej pory to namietne pocalunki, przytulania - wiem, ze mocno mnie pozada i czuje ta chemie miedzy nami, jednak obawiam sie, czy to nie ona tylko go do mnie ciagnie... Z trzeciej strony opowiada o mnie swojej rodzinie, pokazuje sie ze mna w swoich kregach dumnie. Jak myslicie, co nim kieruje?

Gość gość
zawsze, kierunkiem u mężczyzn jest PENIS, a u kobiet - droga do niego, byle szybka !

Gość gość
Nie bardzo rozumiem, gdzie tu jest problem. Poznałaś faceta, on się stara o Ciebie, to chyba dobrze? Oczywiście, że jemu zależy po prostu na seksie, bo facetowi zawsze zależy po prostu na seksie.

Gość gość
Penis penisem, wiadomo, ze seks jest wazny w zwiazku. Pytanie czy one ten zwiazek naprawde ze mna chce tworzyc, czy jednak nie widzi we mnie swej dozgonnej towarzyszki i traktuje jako kryzysowa narzeczona...

Gość gość
Oczywiście, że jemu zależy po prostu na seksie, bo facetowi zawsze zależy po prostu na seksie." _____________ k****a zdanie roku Miodek bylby dumny:D

Gość gość
problem jest w tym, ze dostrzegam ostatnio rozluzowanie calej atmosfery uniesienia mentalnego miedzy nami... I nie wiem z czego to wynika. Czy z tego, ze przekonuje sie, ze to jednak nie to, ale weekendzik wspolnie milo byloby zaliczyc, bo rpzeciez tak strasznie mu sie podobam; czy dostrzegl, ze mi na nim zalezy i az takiej energii nie musi teraz w nas wkladac, czy aktualnie sprawdza jeszcze jakies inne awaryjne wyjscia...

Gość gość
... czy rzeczywiscie jest chory i nie ma ochoty na nic...

Gość gość
kazdy facet uwielbia seks, Twoj przynajmniej tego rpzed Toba nie kryje. Wg mnie czuje sie juz pewnie rpzy Tobie i dlatego w tygodniu zaczyna zyc swoim zyciem, czekajac na weekend np lub czas kiedy sie spotkacie

Gość gość
Tylko, ze w zeszlym tyg przyjechal do mnie w jego srodku choc mielsimy tez spotkac sie w niedziele; w tym tyg dal mi do zrozumienia, ze nie przyjedzie ("do weekendu wydobrzeję") - czy ta choroba to nie wymowka, bo juz po prostu mu sie nie chce, ale weekend w czasie ktorego zapewne dojdzie do konkretnych rzeczy miedzy nami to juz inna sprawa...

Gość gość
Panowie, moze wtracicie jakies swoje 3 grosze?

Gość gość
Miodek nic by tu nie miał do powiedzenia; zdanie jest poprawne. Stylistycznie, gramatycznie, ortograficznie i merytorycznie. --- A skąd my możemy wiedzieć, co myśli ten facet?? Chyba tylko Ty możesz poszukać odpowiedzi na to pytanie.

Gość gość
Moze macie jakies doswiadczenia, moze potrzebuje spojrzenia z boku na sytuacje, bo ja nie jestem juz obiektywna...

Gość gość
Faceci dzialaja zadaniowo - zdobyl Cie i teraz przechodzi do mniej rozowej fazy zwiazku, tzw. zycia codziennego. Co nie oznacza, ze mu na Tobie nie zalezy

Gość gość
Dziewczyno, q..wa, znasz go miesiąc!!! A piszesz tak, jakbyś się z nim od roku bujała i nic z tego nie wynikało. Weź zadaj jakieś konkretne pytanie, bo w ogóle nie wiadomo, o co Ci chodzi.

Gość gość
Pytanie brzmi: czy wg was on traktuje mnie powaznie (tj deklaruje), czy tez wszelkie jego słowa i czyny sa skierowane ku osiagnięciu satysfakcji seksualnej

Gość gość
Odpowiadam: wszelkie jego słowa i czyny sa skierowane ku osiagnięciu satysfakcji seksualnej. Co wcale nie przeszkadza, by traktował Cię poważnie.