Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak to jest z drugim kierunkiem studiów

Polecane posty

Gość gość

Ukończyłam już jedne studia stacjonarne na państwowej uczelni z tytułem mgr. inż., ale od października z braku pracy zaczęłam nowy kierunek stacjonarnych na państwowej uczelni, oczywiście panie w dziekanacie stwierdziły ze nie ma żadnych opłat za ten nowy kierunek, pod koniec października wypełniałam oświadczenie studenta,, proszę o jednorazowe podjęcie studiów bez wnoszenia opłat. I teraz jak to działa bo właśnie wydali mi indeks i do podpisania regulamin studiów. Czy te studia będą bezpłatne?

Gość gość
drugie studia są płatne jeśli pierwsze ZACZĘŁAŚ w roku akad. 2011/12 albo 12/13 nie pamiętam dokładnie od kiedy weszło to zarządzenie ;(

Gość gość
Pierwsze studia zaczęłam inżynierskie w roku akademickim 2008/09 a magisterskie 2011/12

Gość gość
magisterskie 2012/13 sory za pomyłkę

Gość ksdlf
A czy to nie jest przypadkiem tak że zwolnieni z opłat są tylko ci którzy dostaną stypendium rektora? A reszta buli jak za zaoczne, bo dają cyrograf o wysokości opłat i nawet jak się zrezygnuje w trybie natychmiastowym to się buli za to co siedziało na ćwiczeniach?

Gość gość
Hej jak ktoś wie to niech napisze bo mnie też to interesuję mam tak samo jak autorka tylko że licencjat 2008/09 magister 2011/12 jak to jest z płaceniem bo mam mgr ze stacjonarnych na państwowej. i też rozpoczęłam od października 2013/14 nowy kierunek studiów stacjonarnych na państwowej i nie wiem co dalej i może zrezygnować bo nie chce dojść do sytuacji gdzie będę musiała bulić za niewiadomo co!