Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zwolnienie lekarskie a wezwanie na badanie

Polecane posty

Gość gość
najpierw wymyślona choroba teraz jakies zmiany skorne, a to ze np. moja kolezanka gdzie pracuje w banku i ma kontakt z ludzmi i łuszczyce na twarzy widoczna pod tapeta ,ale ma zrobila sie jej po roku czasu kiedy pracowała i jakos pracuje 4 rok dalej i radzi sobie z tym

Gość gość
Zmian skórnych?A jakich?Jak lekarz wystawil ci zwolnienie jeśli ich nie mialas?

Gość gość
przeciez autorka pisze od samego poczatku,ze choroba byla zmyslona

Gość gość
Ja pracowałam przy żywności. A chciałabyś jeść wędlinę, którą dotykała wczesniej osoba np z egzemą?

Gość gość
to takich ludzi nikt by nie zatrudnil jeszcze przy wedlinach idiotko

Gość gość
Ale jak wymyslilas zmiany skórne?one są albo ich nie ma.

Gość gość
nie przejmuj się tymi idiotkami :o Na komisji broń boże nie przyznawaj się, że zwolnienie było symulowane. Nie napisałaś jaką masz chorobę ale musisz udawać i być wiarygodna, najwyżej cofną ci zwolnienie i każą wracać do pracy, nie będziesz musiała nic zwracać.

Gość gość
uwazaj,ze pracodawca by chciał taka osobe ktora siedziala sobie na dupsku w domku na 2,5 miesiaca za darmo miala kaske i zdrowa jak ryba, wywala ja na zbity pysk

Gość gość
nie doczytała, zwolnienie z powodu zmian skórnych :o głupi powód, wykupywałaś jakieś leki, maści? Jeśli tak to przedstaw rachunki a jeśli nie masz nic na podkładkę to przynajmniej dowiedz się co lekarz ci w kartę wpisał.

Gość gość
nic się nie przejmuj. ja ciągnęłam 6 miesięcy na zapalenie żył i na komisji zapomniałam która noga. Nic ci nie każą zwracać, najwyżej nie dostaniesz więcej zwolnienia.

Gość gość
Nie przejmuj się tymi idiotami tutaj! Nawet nie potrafią doczytać, że "zwolnienie na zmiany skórne", to był sarkazm. Głowa do góry i nie daj się :) ZUS ma nas w d.u.p.i.e to my go tam miejmy.

Gość gość
Dzięki za miłe słowa wsparcia!:-)

Gość gość
Znajoma zadzwonila do mnie i powiedziała o tym temacie postanowiłem wejsc i wam na wszystkie pytania odpowiedzuiec, siedze w takiej komisji od łądnych paru lat,każde rozpoznanie choroby jest dokladnie rozpoznawane przez komisje od 4-10 osobowa, badamy historie choroby, oczywiscie badamy przez rozne specjalistyczne testy i sprawdzamy czy owa choroba jest faktycznie prawdziwa, i to do osob ,ktore przewineły sie i do pani wyzej ktora pomylila noge z żylakami, takiej sytuacji na pewno nie było, te 6-10 osob sprawdza dokladnie, karze sie rozebrac pokazac to co nam dolega, a jesli sa to choroby wewnetrzne robione sa badania i oczywiscie za oszustwo ponoszone zostaja konsekwencje, w razie pytan słuze pomoca. jarek32@wp.pl

Gość gość
" karze sie rozebrac pokazac to co nam dolega, " tobie już podziękujemy do słownika orto... sio!

Gość gość
...oczywiscie badamy przez rozne specjalistyczne testy... ha ha, toś mnie gościu rozbawił LOL :D

Gość gość
???Jakie 6-10 osób??? Co Ty bredzisz? Zastraszasz tylko dziewczynę. Miałam 6 komisji i na każdej była tylko jedna pani doktor. (duże miasto, zaznaczam) Żadnych testów robionych nie miałam. Osłuchanie, ciśnienie i to wszystko. Autorko głowa do góry, nie poddawaj się.

Gość gość
hę? komisyjny nie zapędziłeś się w fantazjowaniu? Nie masz pojęcia o ZUS i jego komisjach.

Gość gość
jarek32, poniosło cię widzę :D

Gość gość
hahahaha to mnie ubawił tą "odpowiedzią na wszystkie pytania" hahahah...bardzo widowiskowe odpowiedzi :D

Gość gość
jestescie takie tepe ,ze wszystko łykacie i temat to tez PROWOKACJA.