Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Slavery

Dlaczego tu tak nudno

Polecane posty

Dziewczyny, dzisiaj nie mam co robić w pracy, więc zarzucę nowy temat. Kto jest bardziej zboczony, faceci czy kobiety ?

Gość iżjato
Zboczenie..pojęcie względne. Dla niektórzy francuz to juz zboczenie,nie do przyjęcia..biedactwa

Gość Blur Witch
Uleczyłeś się już z bycia chamem na wejściu? :classic_cool:

No a co Ty myślisz, że to tak hop siup? :classic_cool: leczę się intensywnie :D, teraz jestem za miły :P

Gość iżjato
Z mojego doświadczenia wynika,ze faceci lubia byc mili...zwłaszcza jak kobieta im się podoba

No właśnie ja mam wręcz przeciwnie, z brzydkimi nie rozmawiam, przeciętne są mi obojętne i z nimi zazwyczaj dochodzi do kontaktów seksualnych, dla ładnych jestem egoistą i chamem, no i do bliższych kontaktów dochodzi tylko wtedy, gdy one też mając coś z głową ;P Ale nie o tym mieliśmy dyskutować :classic_cool:

Gość iżtoja
Jestem gorąca kobieta,ale faceci to jednak więksi napalency,niezależnie od pozycji społecznej. Mialam kochanka,szef ogromnej firmy,cholernie inteligentny,piszą o nim w gazetach,w tv go widać,poważny czlowiek. A w lozku,niesamowicie napalony,niegrzeczny,prawdziwy samiec.W życiu go nie podejrzewałam o taka fantazje i technikę .

Gość gość
Nudno odkąd Dek@ zmarła :(

Gość gość
chyba kobiety , bo u facetów "zboczenie" to normalka ;)

Gość Znudzonaaa
Myślę,że "zboczone" to nieodpowiednie słowo.Kobiety tak samo jak faceci mają swoje za uszami.Prawda jednak jest taka,że faceci częściej o tym mówią szczerze;)

Gość gość
Powiem,mam jutro spotkanie z kochankiem

Gość madlennaaaa
kobiety są mega zboczone niektóre, wiem po sobie sama. idę ulicą, widzę fajną d**e i mam ochotę wylądować z nim w łóżku!!! nie, nie ląduje ale po prostu tak sobie to wyobrażam bo widzę sex na każdym kroku!!

Gość gość
Myję się,nie wietrze..gumek nienawidzę

Gość Gretchen Marchera
Nuda, bo ludzie wolą zakładać tematy w stylu "gdzie jest stara gwardia?":-D:-D:-D:-D:-D:-D Kto ? Gwardia?:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Zamiast dyskutować na tematy związane z erotyką. Zboczone bardziej są kobiety, bo często ukrywają swoje pragnienia, fantazje, w imię tego, "że tak wypada" - więc same z siebie popadają w różne zboczenia... intelektualne.;-)

Gość Gretchen Marchera
Przynajmniej nie jestem żałosnym gniotem, stareńka :-D

Purpurowa, moze i jestes stara, ale pierwszy raz Cie tu widze i juz Cie nie lubie. Rozumiem, ze bylas d****a wiec nie potrafisz sobie wyorbazic seksu bez gumek, tyko po co umoralniasz, a ten takst z myciem i wietrzeniem, zalosne, za burdel mame tutaj robisz ?

Slavery ja Cie lubie, bo świrów to trzeba lubić, toloerować ale i żałować . Uprawiaj se sex bez gumki, noś se w gaciach kile, rzeżączkę, chlamydie , nie rób testów na HIV a niedługo jakiś "gość " będzie Ci śpiewał elegie Wagnera i urzadzał pogrzeb na forum . Trzeba być p******ym na maxa by w dzisiejszych czasach na partyzanta. O jacież pierdziele co za typ???

Gość Blur Witch
💤 🖐️

Gość Blur Witch
No nudno tutaj, nie? :D

Gość Blur Witch
Na pstryknięcie palcem reagują tutaj inni, nie ja :classic_cool: I tańczą, jak im zagram :classic_cool: No dobra... nie chce mi się :O Zaraziłam się znudzeniem. Trochę. Naj, to Twoja wina

Blur ależ co ty? ja nie tak, to nie tak, to miało mieć wydzwiek taki żeby przestało ci się nudzić przez powiekszenie przepływu krwi, podniesienie ciśnienia tętniczego, zwiększenie krążenia krwi w obiegu A Ty? No cośty? Smutno mi :-(