Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wolę być blada niż solara

Polecane posty

Gość gość

Od dawna nie chodzę na solarium i ciesze się bardzo!! Zrezygnowałam, gdy zauważyłam, że gdy opalenizna schodzi to pozostają plamki a usuwanie ich u kosmetyczki to 300 zł jedna wizyta. Syzyfowa praca opalać się żeby potem walczyć ze zmianami skórnymi. Kiedy widzę dziewczyny po solarce to ich twarz mówi że mają 10 lat więcej. Ja mam 30 i buźka gładka bez plamki, a laski mają po 20 lat i wyglądają jak wysuszony stary pomidor. Apel do opalających się piękności Każdy miesiąc opalania to jak rok bliżej starości.

Gość gość
wole byc solara niz bladziocha, chodze od 10 lat na solar i nie mam plam ani przebarwien, umiar trzeba znac.

Gość gość
jeśli cera jest zdrowa, zaróżowiona , bez przebarwień to wygląda pięknie!!!! I młodzieńczo. Solary dawno wyszły z mody.

Gość gość
moze i ni ejestem typowa solara czarna jak murzyn, tylko ladnie opalona i nie mam kilo tapety i ladna cere, kazdy mi zazdrosci,ale to juz trzeba sie z taka cera urodzic, bladusie

Gość kuniushykrolewski
chyba w Super Ekspresie pisali, że najlepsza jest kąpiel w łupinach od cebuli, jak można na Wielkanoc jajka malować to i skóra też się zabarwi

A ja jestem blada i dobrze mi z tym ;) . Mam jasną karnację i ciężko się opalam. Kiedyś chodziłam do solarium, bo nie umiałam tego zaakceptować, dziś jest inaczej. Wręcz się nie opalam bo nie lubię :)

Gość gość
ale dziewczyny blada cera jest piękna, wystarczy lekko musnąć pudrem i nic więcej nie trzeba. Solary zaś jeszcze tapetę dokładają bo opalenizna nie równa, jakieś korektory bo przebarwienia i zaczerwienienia wychodzą aż żal patrzeć i wygląda to potem jak strach na wróble.

dziewczyny zadne solary.... naturalna jasna skora jest piekna i zdrowa... tego faceci chca...przynajmniej ci normalni :P

Gość gość
Już od dawna solarium z ,, mody,, wyszło.Tylko uzależnienie zostało ;D

Gość gość
solarium jest obrzydliwe

Gość gość
potwierdzam

Gość gość
Ja na solarium byłam raz w życiu na 5 min, jak miałam 13 lat, bo mnie siostra przed swoim ślubem zabrała nie wiem po co ;] ogólnie mam porcelanową cerę, opalam się ciężko, mama się śmieje, że mam naturalnie wbudowany w skórę filtr UV, bo ile czasu bym nie spędziła na słońcu to efekty są mierne ;P ale nie przeszkadza mi to, opalona może być każda, a porcelanową cerę mają tylko nieliczne ;)

Gość gość
a Ja raz taka raz taka

Gość gość
Wbudowany filtr uv to raczej te ciemnoskore mają. Ja też się na solarium nie opalam. Mam po 30 i ładna cerę na buzi, wszyscy mi dają 25-27 lat góra:)

Gość gość
ALE CIE PÜODAPA ZIMOWA DEPRECHA; brak ci aksy na solara czy coo,,,ze sie czepiasz, samoilopalacz sobie kup,i bedzie cool

Gość gość
Gość z 17:22 z tym filtrem to taki żart, dlatego mówię, że się śmieją ze mnie ;P

Gość gość
ja też mam 30 lat i wyglądam na 25 a moja kumpela z roku myślałam że jest moją rówieśniczką i szczęka mi opadła jak się dowiedziałam że ma 19 lat. Chodzi od dawna na solarium.Dowaliłam dziewczynie 11 lat więcej.Masakra!

Gość gość
a ja mamkumpele ktora ma 29l ale regularnie chodzi na solarium i pali papierochy i ludzie mowia ze wyglada jak kobieta przed 40-ka a jest jeszcze bardzo niska i bardzo chuda(154cm i 44kg) ze od tylu wyglada jak dziecko a z przodu...

Gość gość
z tyłu liceum z przodu muzeum

Gość gość
Ja też wol ę być blada, chociaż najbardziej lubię siebie latem, od rana smaruję się filtrem 50 i chodzę po słońcu, wtedy jestem leciutko brązowa bez niszczenia skóry, chociaż w porównaniu do innych i tak wylądam jak córka młynarza :p a na solarium nie pójdę nigdy, moja kuzynka jest rok ode mnie strasza, ale ponieważ chodiz na solarium wygląda na 15 lat więcej :p

Gość gość
ja jestem blada i unukiam slonca jak zarazy na solarium nigdy nie bylam i na zadne plaze nie chodze-i wszyscy mowia ze wygladam bardzo mlodo jak na swoj wiek