Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rycerz Sredniowieczny

Chciałbym się ożenić

Polecane posty

Mam 30 lat, chciałbym się ożenić. Podobno jestem atrakcyjny i fajny, ale nie mogę znaleźć dziewczyny. Problem jest w tym, że dla mnie seks jest zarezerwowany dla małżonków i nie chcę się "sprawdzać" przed ślubem. Dziewczyny, z którymi się spotykałem myślą, że jestem homo... Nie wiem, co robić.

Gość gość
Widocznie nie znalazłeś tej jedynej.Jeśli ją znajdziesz będziesz o tym wiedział,i ona się będzie tylko liczyła Patrzenie w tym samym kierunku wspólne pragnienia. Chęć bycia ciągle z nią a reszta sama z czasem przyjdzie.

Gość gość
jak jesteś w miarę wysoki i fajny, pracowity to ja za Ciebie mogę wyjść za mąż :D

Mam 185 cm. Mam swoją firmę, nieźle prosperuje.

Gość gość
ja mam 175 :) i póki co jeszcze się pod względem finansowym w życiu nie ustawiłam...

zarabiam miesięcznie netto 25.000 zł

Gość gość
prowo

Wyjaśnij, czy nie czułeś nigdy chęci, czy po prostu powstrzymujesz się w myśl zasady "po ślubie"? Dla mnie sprawdzanie się jest również bez sensu, ale fakt, ze do żadnej Cie nigdy nie ciągnęło już nie, która kobieta mogłaby byc z facetem, który jej nie pożąda?

Gość gość
Rycerz Sredniowieczny Mam 30 lat, chciałbym się ożenić. Podobno jestem atrakcyjny i fajny, ale nie mogę znaleźć dziewczyny. Problem jest w tym, że dla mnie seks jest zarezerwowany dla małżonków i nie chcę się "sprawdzać" przed ślubem. Dziewczyny, z którymi się spotykałem myślą, że jestem homo... Nie wiem, co robić. x x no widzisz, ja mam 26 lat i też chciałabym zaczekać do ślubu, bo to jest dla mnie wartością, którą powinno sie ofiarować tej jednej osobie. Ale jak dotąd nie spotkałam faceta, który by rozumiał. Także różni są ludzie.

Gość gość
to chyba dobrze, tylko, że wolałabym żebyś czymś innym mi imponował...nie pieniędzmi :)

Gość gość
zeby sobie zamoczyc to musisz zaraz sie zenic i wolnosc tracic,a do tego do smierci ta sama bzykac i jeszcze cala wyplate oddawac,a ja co drugi dzien bedzie glowa bolala a ty na recznym bedziesz jechal , ona z ciebie bedzie sie smiala, A jak na trafi na takiego co jej dwa slowka w ta glopia glowe wleje to zaraz oszaleje on siebie oprozni a jej cala swoja porcje spermy wleje

zachodniopomorskiego jestem

Mieszkam w Warszawie i to nie ja napisałem, ile zarabiam. Owszem, czuję pociąg do kobiety, ale jestem tak wychowany, że seks jest dla małżonków. Staram się używać raczej mózgu, niż pozwalać, by penis za mnie myślał.

Gość gość
myślałam już że nie ma takich mężczyzn :). Ja przynajmniej takich na swojej drodze nie spotkałam niestety a szkoda. Twoja żona będzie wielką szczęściarą :)

Gość gość
na wszystko przyjdzie odpowiedni czas, na seks tez

Gość gość
Rycerz a Ty przypadkiem w banku nie pracujesz?

Nie, mam własną firmę. W jakim celu założyłem ten temat... A w jakim celu tu się zakłada tematy? Czy nie po to, by się czymś podzielić z innymi, anonimowo i z jakąś szansą na zrozumienie i pomoc?

Okazuję czułość, jestem opiekuńczy, ale nie ciągnę dziewczyny do łóżka. Nie chcę puszczalskiej żony, wówczas sam muszę być czysty, skoro od Niej chcę tego wymagać.

Gość gość
pasujesz do modelu mojego mężczyzny idealnego :)

Gość gość
Ja bym chciała poznać kiedyś faceta, który będzie mnie szanował, nie traktował jakbym była zimna i bez uczuć, dlatego, że nie chcę się kochać przed ślubem.

Gość nikola865
ja tez szukalam takiego ale wszedzie same r****cze

Gość kwiatekstokrotka
Wiesz Rycerzu, jeśli spotkasz na swej drodze tą jedyną, to wszelkie bariery i granice znikną. Będziesz chciał z nią być jak najbliżej, będziesz chciał z nią spędzać każdą chwilę, będziesz ją pragnął każdą komórką swego ciała. Patrz sercem, kieruj sie swoimi zasadami. A ta, która jest c**przeznaczona pewnego dnia znajdzie sie u twojego boku.

Gość gość
"Ja bym chciała poznać kiedyś faceta, który będzie mnie szanował, nie traktował jakbym była zimna i bez uczuć, dlatego, że nie chcę się kochać przed ślubem." Spotykałam się kiedyś z facetem, z którym nie chciałam współżyć. Wyzywał mnie i poniżał, to było straszne. Straszne.