Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet pochodzi z takiej rodziny która uważa że kobieta powinna

Polecane posty

Gość gość

robić wszystko, pracować, a po pracy sprzątać , prać , prasować , gotować ,a facet ma tylko obowiązek pracować i tyle... np jego matka robi skrzywioną minę jak ja mu nie uprasuje koszuli (np przed weselem bo sama się wybieram na nie) tylko sama się szykuje, ona też wszystko robi za niego, gotuje, zmywa , przynosi wszystko pod nos... Boję sie ,że mu to zostanie ....

Gość Natalie Portman
ciekawe a moja kobieta z takiej ktora uwaza ze to facet powinien rodzic dzieci, zajmowac sie dziecmi, sprzatac w domu, zarabiac tyle zeby mogla tylko lezec****achniec****owiedziec "wybacz Skarbie ze zyje juz umieram" jak sie znudzi i zostanie zastapiona przez nowszy model

Gość gość
A Ty powiedz, że pochodzisz z takiej rodziny, w której małżonkowie dzielą się obowiązkami, ale nie masz nic przeciwko temu, aby Twój facet zatrudnił pomoc domową, która będzie mu gotowała, prała, prasowała.... Sprawę postaw jasno jeszcze przed ślubem, aby nie był zaskoczony.

Gość gość
moorland, pozdro wiesz od kogo rzuć go- nie licz , że sie zmieni, bo kobiety wpadają w pułapkę takim myśleniem ja bym nie ryzykowała, człowiek się nie zmienia w takim zakresie, nawyki, ciężko będzie Ci go wychowac od nowa, wyzbyć z niego te nawyki, teściowa będzie zawsze krzywo patrzeć na to znajdź soobie nowego i tym samym dasz mu najlepszą lekcję

Nie jest powiedziane, że on przejął te nawyki. Możliwe, że sam widział jakie to było nie fair i nie będzie oczekiwał podobnego modelu.

Gość gość
u mnie jest identycznie teściowa teściowi wszystko pod nos podaję, a jak mąż wieszał u nas firanki to komentowała że to jest babska robota, niby mąż jest za mną ale wychowanie w takim klimacie daje znać o sobie od czasu do czasu ;/