Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezenty na swieta

Polecane posty

Gość gość
kicz, ja bym nie chciała

Gość gość
Fajne, sama mialam takie na choince ale ja placilam 10zl za wielkosc taka jak na zdjeciu. Wiec te wydaja mi sie bardzo drogie

Gość gość
ale ja chce sama zrobic****odarowac na swieta w prezencie. czy glupi pomysl?

Gość gość
Głupi ja bym to wyrzuciła do śmiec**** co kolejny badziew? Nie stać cie na normalny prezent

Gość gość
a co tylko prezenty na swieta za kupe kasy sie licza? ja wolalabym dostac cos takiego niz kojeny zel czy kosmetyk.

Gość gośćop
Ja bym się ucieszyła jeżeli bym dostała od osoby która sama to zrobiła. Zdecydowanie wolę takie prezenty czyli ręcznie przez kogoś zrobione (jeżeli oczywiście ktoś potrafi;) ) niż "na odwal" kupiony w sklepie (np. kolejny kosmetyk).

Gość gość
ja wlasnie zaczelam robic i calkiem ladnie to mi idzie. a nie mam wogole pomyslu na prezent dla tesciowej i bratowki meza.

Gość gość
to zależy od gustu osoby obdarowywanej, mojej mamie by się to na pewno spodobało osobiście takich bibelotów nie lubię

Brzydkie :o dostałam takie cudo od kuzynki, tylko jeszcze szpetniejsze bo ona dopieprzyła tam jeszcze perełek, cekinów, kryształków i innych cudów :o fuuuuj :D

Gość HinkaMalinka
Ja robię prezenty tylko swojemu dziecku. W tym roku zastanawiam się nad taką zabawką http://www.nerf.pl/ Pani w sklepie powiedziała mi, że to świetny pomysł jako prezent dla chłopca 8-14 lat :) też mi się tak wydaje ale wole się poradzić innych rodziców bo wiadomo jak to z dzieciakami jest... trudno ich dzisiaj zadowolić :D

Gość poziomeczka34
ja sama byłam na http://iprezenty.pl/ i cała rodzinke obkupiłam,teraz mam spokój,nie bede musiała stac w kolejkach.

Gość gość
HinkaMalinka to bardzo głupi prezent. Strzeli komuś w oko i dopiero bedzie afera