Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Romans

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich, chciałabym poruszyć problem który towarzyszy mi praktycznie od 20 roku życia (obecnie mam 25 lat) . Zacznę od tego, że jestem w związku od pięciu lat z czego ostanie pół roku już jako mężatka. Bardzo kocham swojego wybranka i jest dla mnie najważniejszy. Odkąd jesteśmy razem 2 razy poważnie zawiódł moje zaufanie (całował się z jakąś laską na imprezie na której mnie nie było, umówił się z panienką na piwko w tajemnicy- do spotkania nie doszło bo się dowiedziałam). o tych dwóch sprawach wiem a ile było wyskoków o których nigdy się nie dowiem... aż strach pomyśleć. Zawsze wszystko mu wybaczałam i będę wybaczała bo w porównaniu z nim to ja jestem tą złą. Dodam tu, że mąż pracuje za granicą i sześć miesięcy w roku niema go w Polsce, ja nie mogę z nim wyjechać bo kończę studia. A teraz może napiszę czego dotyczy konkretnie mój problem prosto z mostu żeby nie przeciągać: odkąd zaczęłam się z nim umawiać zdradziłam go kilkanaście razy!!! i nie byli to przypadkowi kolesie poznani na imprezie, tylko mężczyźni których znałam już wcześniej bądź poznawałam już przez dłuższy czas i nawiązała się między nami więź. W obecnym momencie mam romans od miesiąca z bardzo poważnym facetem - sex jest cudowny, traktuje mnie jak księżniczkę i jest na każde moje zawołanie. Nie umiem zerwać z tymi romansami! to jest silniejsze ode mnie, a najgorsze w tym wszystkim jest to, że nie mam praktycznie żadnych wyrzutów sumienia. Bardzo chciałabym przestać i próbowałam już wielu sposobów ale udaje mi się tylko zakończyć trwający wtedy romans i umiem wytrwać do czasu gdy pojawi się ktoś nowy, interesujący na horyzoncie. Proszę pomóżcie! doradźcie mi coś!

Gość gość
jestes chora emocjonalnie osoba. Jakos tak sie to nazywa ta jednostka chorobowa.Zapomnialam.

Gość gość
Nimfomania.