Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałam sie i jestem nieszczęśliwa co robić

Polecane posty

Gość gość

on jest niedostępny dla mnie, a ja głupia sie zakochałam, dlaczego, po co mi to, tylko teraz cierpię :(:(

Gość gość
co robić?:(

Gość gość
Nie mam pojęcia, bo mam to samo, może chociaz pocieszę Cię, że nie jesteś jedyna w takiej sytuacji :(

Gość gość
Najpierw zabiegał, podrywał mnie, byliśmy na kilku randkach, a później wypalił, że ma żonę i chce ze mną romansu :( a ja sie w nim zakochałam, ale nie mogę być z żonatym facetem jeszcze tylko dla romansu masakra:( a tak mnie zakręcił, strasznie mnie pociąga jak żaden facet do tej pory nie umiem wybic go sobie z głowy:(:(

Gość gość
olej frajera

Gość gość
próbuję, ale on "siedzi" mi w głowie, nie mogę przestać o nim myśleć, dzwoni i pisze smsy:(

Gość gość
Współczuję.. Mój również najpierw siestarał, zabiegał, a teraz? Chyba ma inną i lada dzień mi podziękuje za znajomość, tak czuje, musze sie na to przygotować :(

Gość gość
faceci to świnie i tyle,,, dlaczego nie mogę wybić sobie go z głowy, przecie to drań:(

Gość gość
Idź w tango z innym szkoda czasu i atłasu.Kiedys będziesz pluła sobie w brode, że tracisz czas

Gość gość
nie no z tym to napewno nie będę, przecież ona ma żone, dzieci,,,,tylko nie chcę cierpieć, chce sobie go wybić z głowy, a nie potrafię :( jeszcze nigdy tak mnie nie wzięło, nie czułam takiej "chemii" do żadnego faceta eh:( to było jak miłośc od 1szego wejrzenia, od razu wiedziałam, że to ten, a teraz...eh:( szkoda słów

Gość gość
Wczesniej czy pozniej minie, tylko chorym na umysle nie przechodzi 1 zerwij wszelaki kontakt 2 stopniowo zajmuj mysli czyms innym 3 wykasuj wszelkie info, foty, numery,nawet zmien swoj nr jezeli on ciebie meczy smsami 4 zacznij myslec o swoim zyciu,zajmij sie czyms pozytecznym, zwracaj uwage na innych ludzi Jak tego nie zrobisz to znaczy,ze chcesz cierpiec na wlasne życzenie. Psychole tak robia i cale lata cierpia z powodu nieszczesliwej pseudomilosci.

Gość gość
Jak wyzej. Jesli wciaz bedziesz czuła "bol w dolku", dusznosci, kolatanie serca, miala obnizony nastroj, mysli samobojcze albo obsesyjnie myslala o nim pomimo fizycznego braku kontaktu od 6 miesiecy wzwyz, skontaktuj sie z lekarzem psychiatra lub psychologiem terapeuta.

Gość gość
chyba tak będzie najlepiej, choć to trudne, bo nie wiem co to jest, że mnie tak wzięło, no nie miałam do tej pory czegoś takiego, zwykle po jakimś czasie przekonywałam się do mężczyzn, zaczynali mi się w pełni podobać, a tutaj od razu jak go zobaczyłam coś mnie strzeliło i trzyma cały czas:(