Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość endlessloveeee

Trzy dni po rozstaniu nie daje rady

Polecane posty

Gość endlessloveeee

jestem po rozstaniu, myślałam, że z dnia na dzien bedzie chociaz troszke lepiej a dzieje się na odwrót. Jak żyć ? Brakuje mi go, chociaż nie mozemy być juz ze sobą, macie jakies rady ?

Gość gość
Przyłączam się do Twojego pytania, bo u mnie lada dzień rozstanie :(

Gość endlessloveeee
:( po jakim czasie ? nie mam siły..... nie wiedzialam, ze to jest takie trudne

Gość gość
rozstanie po prostu trzeba przeżyc.. a jeśli czujesz że to nie jest definitywny koniec to walczyc ;) jeśli jednak jest to nie słuchaj smutnych piosenek, zajmij sie czymś żeby o nim nie myślec albo idź spac, odpocznij. wiem co to znaczy stracic miłośc swojego życia..

Gość gość
współczuję ci. ja 2 miesiące płakałam wieczorami codziennie a cierpiałam pół roku ale przeszło i wstyd mi teraz z kim byłam

Gość gość
Po ponad roku :( wiem, niedługi związek, ale boli mnie to bardzo, bo kocham jeszcze tego człowieka. Niestety on mnie nie, zero szacunku, lekceważenie, chyba już nawet inne panie :( CZas to zakońćzyć..

Gość gość
zostaw go i zapomnij, skoro on Cię źle traktuje ... ma jakieś zalety? nie myśl o nich, tylko o jego wadach

Gość endlessloveeee
ja tez po roku, ale bardzo się przywiązałam... siedze i rycze, ale niech to już minie, błagam powiedzcie, ze będzie lepiej

Gość vvvv24
witam, też własnie siedze i ryczę, minęły 2 miesiace a ja nie daje rady

Gość gość
u mnie tez dwa miesiace tez nie daje rady, on po prostu powiedzial, ze mnie kochał ale sie pomylił :( tak bardzo chce zeby mu sie odmienilo ale nikog odo milosci nie zmusze

Gość vvvv24
rady pt"idz na impreże, baw się, rozwijaj hobby itd" soą zwyczajnie głupie. bardzo bym chciała pójsc na impreże, albo czymś się zająć, ale po prostu nie potrafię, nie sprawia mi to przyjemności, jedyne o czym myśle to żeby wrócić do domu i płakać.

Gość endlessloveeee
dobrze ze nie jestem sama, jestesmyyyy wszystkie razem, ale ja go kocham i nie wiem czy zapomne, minely 4 dni dopiero, w ch*** cięzko, bardzo.

Gość gość
faceci to swinie

Gość vvvv24
tylko, że najgorsze, że mój nie zrobił nic 'świńskiego', poprostu nam nie wyszlo, szkoda bo był równiez moim najlepszym przyjacielem, nikt mnie tak nie rozumiał jak on, myślę, że równiez dlatego tak to przezywam

Gość endlessloveeee
tez tak mialam, przyjaciela brata kumpla w jednym..... i nagle czuje jakby nie było polowy mnie

Gość gość
faceci nie zasługują na całą naszą miłość, czas i uwagę, dlatego ja mam dwóch, jak jeden mnie zostawi - mam drugiego :)

Gość endlessloveeee
hahaha ale agentka :P z nas tez czasami niedobre zołzy ale nie mozemy się obwiniac

Gość gość
Niektóre są zołzami, nie wybielam kobiet, ale ogólnie mało jest prawdziwych zołz wśród kobiet, a niestety świń wśród mężczyzn duuużo. Powiedzmy, ze taka proporcja: 10% wszystkich kobiet to zołzy, za to 90% wszystkich facetów to świnie :P Kobiety są wrażliwsze, emocjonalne, wszystko bardziej przeżywają :(

Gość endlessloveeee
no ja niby studiuje taki kierunek gdzie powinnas sobie poradzic z moimi problemami a nie jestem w stanie, mysle o nim, co robi z kim jest czy moze juz z kims się spotyka, męczy mnie to nie odzywanie się do siebie.... tragedia

Gość gość
A ja chce się rozstać ale nie potrafię :( ja nie kocham tylko że wiem że on mnie tak , za bardzo by się załamał dlatego zostanę jego żona i po ciuchu będę kochać innego. Może nawet kiedyś za parę lat go pokocham

Gość gość
Wydaje mi się, ze to po prostu kwestia przyzwyczajenia. To przyzwyczajenie do smsów, spotkań, kontaktu daje teraz o sobie znać, to za tym głównie tęsknimy. To wszystko minie, bo odzwyczaimy się od tamtego i przyzwyczaimy do nowej sytuacji. Jakoś miliony ludzi na całym swiecie dają sobie z tym radę, to czemu my mamy nie dać :)

Gość gość
no patrz! ty nie dajesz rady - a on wręcz przeciwnie!

Gość gość
Czy z czasem go pokocham? :( jest dobrym człowiekiem bardzo inteligetnym, przystojny pracowity i zrobił by dla mnie wszystko można by powiedzieć ideał ale ja kocham innego:(

Gość endlessloveeee
ahhh te nasze problemy, babskie.....nadal smutno

Gość gość
Tak mamy głupie problemy:) czemu życie nie jest takie jak w komediach romantycznych? :)

Gość endlessloveeee
byłoby zbyt pięknie....macie zapewne facebooka, poczytajcie sobie cytaty wystarczy wpisac w wyszukiwarke "rzuć wszystko i chodź się całować" MEGA są :)

Gość endlessloveeee
uciekam spac, trzymajcie się dziewczynki dzielne ;*

Gość gość
Mamy:) mi wystarczy muzyka:) mój lek:* ale mam ochotę się schlac albo coś po czym odlece:P