Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kukka Riipinen

List do Świętego Mikołaja

Polecane posty

Gość Kukka Riipinen

Kochany Święty Mikołaju zbliża się już twoje święto, a ja mam listę prezentów które chciałabym od Ciebie dostać. Mogę? Wiesz, że byłam bardzo grzeczna w tym roku. Masturbowałam się wyłącznie palcami, albo dildo. Seks analny uprawiałam sporadycznie, zawsze w gumie. Nie marnowałam nasienia, wszystko posłusznie łykałam. Dlatego ośmielam się prosić Cię o to byś zbanował wszystkich prócz mnie i Nowego w Mieście(to jest chory psychicznie chłopiec). Dziękuję Kukka Grzeczna Dziewczynka

Gość gość
a ja mam prośbę do mikołaja,żeby w prezencie przyprowadził mi niezłą laskę w szpilkach,której będę mógł lizać stopy

Swiety Mikolaju nie kasuj moich postow, prosze:) Ty wiesz ze jestem tu prawdziwa dziwa i wiem ze nie powolisz by poszedl na marne moj wielokrotnie nocny wysilek:-P gdybys chcial, to wiesz...dla Ciebie wiele na ten moment przyjmij specjalnie zasuszony latem 🌼 :)

Gość gość
Mikołaju przynieś mi lalkę. dmuchaną

Gość gość
Kochany Swiety Mikolaju, nie chce cie zanudzac swoimi prosbami ale spraw prosze, zeby sie skarbowka i banki odpiertolily i zeby ostatnimi slowami ktore uslysze w zyciu bylo "taaak!!!, taaak!! jeszcze!!!", a nie "Ahmed odpalaj"

Gość gość
Dark co masz do piotrusia pisdusia:D