Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wreszcie szczęśliwa

wreszcie jakieś szczęście zagościło do mnie od paru miesięcy

Polecane posty

Gość wreszcie szczęśliwa

dwa miesiące jestem singielką. jeszcze dwa wcześniejsze, to była walka o związek. czyli albo dołki albo chwilowe euforie- ''o, może jednak uda nam się przetrwać''. gdy definitywnie zakończyliśmy związek, przez pierwszy miesiąc, to było pisanie z jakimś chłopakiem, by nie myśleć o eks oraz robienie sobie nadziei ''a może do siebie wrócimy?''. ponad tydzień temu poznałam nowego faceta. kolejnego dnia zdałam sobie sprawę, że moje urojenia dotyczące powrotu do eks i zamartwianie się tym, że on sobie kręci z kolejnymi laskami, jest bez sensu. że powinnam mieć to w d***e, że prowadziło to do mojej autodestrukcji. zamroziłam z nim kontakt, skupiłam się na aktualnym chłopaku, z którym się zapoznaję. od dawna nie czułam tych motylków, flirtu, prawdziwego zainteresowania ze strony wydawać, by się mogło wartościowego kolesia. i co? nie gadam z eks od tygodnia, nie wchodzę na jego profil, nie muszę się sztucznie z nim przyjaźnić, wysłuchiwać o tym kogo nie pocałował, że nic do mnie nie czuje. nawet jeśli nic nie wyjdzie z tym chłopakiem, to i tak mam się lepiej :) jestem szczęśliwa od paru dni! znowu mogę mieć problemy pokroju ''on nie pisze od paru godzin...''. ta znajomość pokazała mi tak nagle, że ex to ex i nic tego nie zmieni, że powinnam się skupić na sobie i rozglądać wokół za kimś wartościowszym :) faktycznie po burzy, wychodzi słońce. nawet jeśli jest to chwilowe, to i tak jestem zadowolona. cały dzień zamiast się zamartwiać, spędziłam na czekaniu na słodkie smsy od tego chłopaka, śmiałam się szczerze :) a wczoraj w nocy zastanawiałam czy nie odpisuje, dlatego że zasnął, czy może robił coś innego. zasnął... :) myślenie infantylne, ale sprawiające, że jestem szczęśliwa nawet z małych rzeczy. pozdrawiam :) musiałam to gdzieś napisać.

Gość gość
Gratuluję i życzę powodzenia:-)

Gość gość
no fajnie ze ci sie udalo ;) powodzenia

Gość gość
I tak trzymac :D

Gość gość
nie wchodzisz na jego profil ???? no co tyyyy ?????

Gość gość
Śpij i śnij,dobranoc :)

Gość gość
hehe, ale my jesteśmy s*******ny

Gość gość
hehe, ale my jesteśmy s*******ny

Gość gość
Razy dwa :) to trzeba wziąć pod uwagę, kropka laleczki.

Gość nie wierzę w kobiety
ale się miło czyta.

Gość gość
miód k******, jeeee

Gość gość
I tak sie wlasnie robi :) dobrze jak dobrze, a jak zle to szukamy czegos lepszego ;)

Gość gość
Wszystkiego dobrego 🌻

Gość gość
chyba czegos bardziej z*****ego bo nuuuuuda straszna