Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Problem222

Nadmierna potliwość

Polecane posty

Cierpię na nadmierną potliwość dłoni i stóp, która najprawdopodobniej jest wywołana niedoczynnością tarczycy. Stosowałam już najróżniejsze środki od antidralu po pedipur. Byłam również u dermatologa, żadne przepisane lekarstwa mi nie pomogły. Wspomniany pedipur może był troszkę skuteczny, ale strasznie zniszczył mi dłonie. Żadne lekarstwo nie pomogło tak w 100%, a dermatolog mi ostatnio powiedział, że muszę wyleczyć chorobę, żeby to minęło, ale niedoczynność tarczycy ma się do końca życia. Naprawdę nie wiem co robić, a niedługo zaczynają się próby do poloneza. Byłoby to dla mnie bardzo krępujące, gdybym musiała z kimś iść przez dłuższy czas trzymając się za ręce z nieprzyjemnie spoconymi dłońmi. Błagam POMOCY!

Ludzie błagam pomocy!!! próby do poloneza już się zaczęły, a ja tańcząc miałam cały czas wilgotne ręce, nawet pomimo tego, że było zimno, a wtedy zazwyczaj nie mam tak bardzo mokrych dłoni. Czułam się strasznie skrępowana. Boję się, co wszyscy pomyślą, że będą się ze mnie wyśmiewać za plecami, więc jeszcze raz naprawdę proszę o jak najszybszą pomoc!