Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chicco jeździk 4w1 pomóżcie drugie pytanie o to jak sprawdzić czy dany produkt

Polecane posty

Gość gość

Witajcie wybieram prezent dla mojego Maluszka 10 mcy, chcemy mu go dać na wigilię wtedy skończy 11 mcy. Fajny on jest? a pytanie numer 2: znalazłam go na stronie smyk.com ale chce go zobaczyć realnie, przeważnie jak jest promocja na stronie smyka to i w sklepie i bym tam kupiła, wiecie jak to sprawdzić? Nie chcę zjeżdżać całego miasta w poszukiwaniu jednego jeżdzika...

jesli ten 4w1 to ten chicco quatro to jak najbardziej:) moja siostra kupila go na urodziny niedawno dla swojego dziecka wlasnie ma 12miesiecy i jest swietny:)

Gość gość
Mamy Chicco Quatro i uważam, że to najlepszy jeździk. Ma wysokie oparcie, jest bardzo stabilny. Kupiliśmy go (jako już używany) synkowi gdy miał ok. roku. Dość szybko padł ten panel grający, ale poza tym ok. Teraz już drugi synek na nim śmiga, a nawet nieraz starszy, mimo, że ma już prawie 6 lat też nieraz na nim jeździ. Jak najbardziej polecam :)

Gość gość
pytanie może komuś jeszcze pomoże, bo ja już go zakupiłam ;)

Gość gość
jest super działa bez zarzutu mamy go juz 2 lata dostał go starszy syn teraz użytkuje młodszy uważam że to bardzo dobry zakup