Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poZiomeczka6999

mieszkanie z teściowa wdowa

Polecane posty

Gość gość
Ty ziomeczka przedtan sciemniac. Facet dom buduje a ty cos xmydlasz

Gość oh lala
W ogóle co to za tekst, że tylko blokersi wolą mieszkać w mieście? Nie każdy lubi wiejską sielankę, niektórzy wolą tętniące miasta. Co w tym złego? I dlaczego wszyscy tak na autorkę najeżdżacie? Co w tym złego, że nie chce mieszkać z teściową? Ja też nie chcę choć to wspaniała kobieta. Ale w pewnym momencie trzeba odciąć pępowinę bo inaczej na ogół nie jest zbyt przyjemnie. I dlaczego decyzja jest dobra dla męża i dla teściowej a wszyscy mają w tyłku żonę? Teraz to żona i mąż są rodziną i powinni być dla siebie najważniejsi.

Gość poZiomeczka6999
Po co miałabym ściemniac ? Buduje bo wiadomo że on tym się zajmuje a nie ja

Gość gość
Nie słuchaj, żę jesteś zła i egoistka bo no k***a czy twoim obowiązkiem jest mieszkanie z teściową?Można pomagać a nawet trzeba ale nie mieszkanie bo zawsze z tego są tylko zadymy. Moja siostra też wybudowała dom ale mieszkają z teściową i teściem i ciągle tylko awantury. To nie to pokolenie aby żyć z młodymi a teściowa trochę w innych czasach żyła. Jakie ty mas obowiązki względem obcej kobiety, syn ma i owszem ale ty nie masz co się zgadzać bo pożałujesz już na samym początku a życie w męczarniach to nie życie. Swoja droga to masz durnego męża skoro cię nie słucha. Pomagajcie teściowej , wspierajcie ale zamieszkanie to już głupota. To jest jego matka a nie twoja. I nie jesteś wyrodna ty po prostu chcesz żyć własnym życiem a w tym nie ma nic złego. Ciekawe ilu tu piszących mieszka z teściami i tak sobie chwali...hm zapewne nikt. A później milion tematów na kafe typu:mieszkam z teściową anie daje rady. Tyle tematów o teściowych, wspólnym mieszkaniu, że jeszcze ludzie się nie nauczyli....Ja jestem z tobą i nie słuchaj gadki, że jesteś zła i wyrodna bo to nie prawda i to jest twoje życie i nie daj się podporządkować. A męża to bym z*****a i to dobrze na przyszłość.

Gość gość
Takie sprawy to sie obgaduje zanim sie zaczyna budowe, zapomnialas pogadac z mezem?

Gość gość ze zdaniem
A ja myślę, że jak ktoś ma wiele kierunków to nie ma żadnego. Jesteś żywym dowodem na poparcie tezy, że nie kwitek uczyni cię psychologiem. Bo gdybyś nim była, choćby z wyuczenia, to wiedziałabyś jedno. Facet ma jaja, matkę szanuje, aleto nie maminsynek. Po prostu wie, że ma się nią opiekować. Na razie próbuje wasze interesy pogodzić. A jak odkryje, jaka jesteś małostkowa, nieczuła, prostacka wręcz to zwyczajnie cię zostawi, bo nie masz zasad.

Gość gość
Nigdy przenigdy mieszkanie z tesciami!!!!!!!!!

Gość gość
Najukochansi teciowie niech mieszkaja oddzielnie. Wspolne mieszkanie niszczy malzenstwo. Pomoc -ok ale nie mieszkanie i nachodzenie bez zapowiedzi o co to to nie. My tesciowa szybko oduczylismy odwiedzin- nie otwierakismy drzwi. Bo niby dlaczego mamy sie zrywac na bacznosc kiedy nam sie chce lezec do polunia w weekend? Powiedzielismy ze nikomu nie otwieramy nawet nie spr kto dzwoni. Odpoczywam jak jest dzwonek to nie otwieram, bo sie nie umawialam i nic mnie nie obchodzi kto i po co. Sa telefony, mozna sie umowic.

Gość gość
Najlepsza teściowa to taka która jest 100 km od Ciebie i 3m pod ziemia!!! I koniec, ten kto ma fajna teściowa ok, ale wierzcie że istnieja zolzy np autorki która dała prezent żeby to później przeciw młodym wykorzystać !! Współczuję, też mieszkam z teściowa ale już niedługo.. Tobie też radzę uciekać jak najdalej

Gość gość
Autorko popieram Cię. Ja z moją teściową się uwielbiałyśmy, ale pokazała jaka potrafi być przy przygotowaniach do ślubu- wszystko było na mojej głowie a ona narzucała swoje zdanie, dzwoniła bez przerwy, zostało jej to do dziś. Wtrąca się, uwielbia być w centrum uwagi, jest głośna, robi mnóstwo szumu... Ja nie lubię być złośliwa, więc to co myślę trzymam w środeczku, ale w życiu bym z nią nie mieszkała- po moim trupie. Dodam, że umie mam truś i nas męczyć...mimo że mieszka 100km od nas... Co to by było w jednym domu...

Gość gość
Mieszkanie z teściową to porażka piekło na ziemi, nie ma gorszej rzeczy Pomyłka wpierw owszem. Mydłenie oczu a potem atak niczym tyran

Gość Jarro1963

Uciekaj jak najdalej.To se ne da.Mam 55 lat i zaczynam od nowa w starym domu mojej Babci.Całe 30 lat byłem pachołkiem teściowej,teraz zaczynam od początku.Pozdrawiam