Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

adorator po 60 tce

Polecane posty

Gość gość
a może ona jest miss świata, szkoda ci czy co ?

Gość gość
Tak tak takie które najbardziej dramatyzuja z powodu 1 faceta w rzeczywistości słabiutko u nich było z amatorami .

Gość gość
To jak facet na mnie spojrxzy na ulicy to mam uciekać jak najdalej bo zaraz mnie zg****i albo zabije ? Żałosne

Gość gość
Ale skąd ty wiesz czy ona jest panikującą paniusią, ja też jestem atrakcyjna i nie raz gonił za mną facet z wywaloną pałą, a wcześniej się tylko gapił. Dookoła był tłum ludzi i nikt nie chciał pomóc. Uwierz, że takie rzeczy się naprawdę zdarzają ! Kobieta wie kiedy facet gapi się normalnie, a kiedy to zaczyna być przesadą!

Gość gość
Taaaa mi tez sie raz wydawało ze chłopak patrzył sie na mnie jakby zobaczył nie wiadomo co :) Ale to nie mozliwe bo na mnie młodzi chłopacy nie leca : ) .

Gość gość
Dla mnie to tylko kobiety które uwazaja sie a Miss pamnikuja z byle powodu "bo facet na mnie spojrzy ahhh jestem taka piękna ze żadnej innej juz sobie nie upatrzy tylko mnie " ŻAŁOSNE!!!!!!!!!!!!! Do mnie tez sie 2 dobiwrało desperatów ale nie dramatyzuję z byle powodu bo wiem że wiekszosć taka nie jest .

Gość gość
Żałosne to są twoje wpisy, autorka powinna uważać bo co innego facet, który zagada i podrywa a co innego taki co się gapi i chodzi za nią! Ale skoro ty nie masz zielonego pojęcia na ten temat to się nie udzielaj frustratko!

Gość gość
Frustratko hehe ja głupich temat nie zakładam że jakis sie na mnie spojrzy albo chodzi za mna . Pisalam ze do mnie tez sie 2 dobierało a 1 z nich musza czasami widywać na klatce ! A jakos nie zakładam durnych tematów !

Gość gość
Ciągle powtarzasz w kólko że ona ma się za miss świata, czy ona coś takiego napisała??? NIE ! więc w czym masz problem, zachowujesz się tak jakby zazdrość cię zżerała, że za jakąś panną ogląda się staruch, a za tobą nie, to dopiero jest ŻAŁOSNE!

Gość gość
Tak mam jej czego zasdroscić jak nawet nie wiem czy faktycznuie ona mu sie podoba ! Wkurza mnie to że baby sa takie durne tylko dlatego ze jakis zul za nimi pójdzie . Ja tez miałam kiedyś z pijakiem podobna sytuację nie wiem bnawet skad wiedział w jakiej klatce mieszkam a ku..wa nie dramatyzuBo tylko kobiety uważajace sie za niew wiadomo co dramatyzują z takich powodów ! Skoro nachodzi ja na tym sppotkaniu co tuygodniowym to niech przestanie tam łazić ! Facet ma pewnie masę takich kobiet za którymi wodzi wzrokiem itd . A laska sobie cos uroiła facet to facet nie da to następna ŻAŁOSNE SA TAKIE BABY !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
To ze raz ktos sie za mnie obejrzy nie znaczy ze sie podobam , jestescie głupie i pewnie wiekszosc tu siedzi po 40 że tak stereotypowo myśli bo się obejrzy to musi sie kobieta podobać dobre sobie .

Gość gość
chwilę mnie nie było a tu tyle komentarzy nowych... Nie jestem Miss Universe ale podobam się facetom, nie tylko starym :D Nie po raz pierwszy ktoś się za mną oglądał, tylko to co się teraz dzieje, wygląda zupełnie inaczej niż zazwyczaj. Gwizdy i nawet głupie komentarze facetów na ulicy traktuję jako tani podryw i nie zaprzątam tym sobie głowy. Mam nosa kiedy coś się zaczyna dziać niepokojącego, bo już raz miałam przykrą przygodę z byłym, który nie chciał przyjąć do wiadomości,że dostał ode mnie kosza. Śledził mnie, wyczekiwał pod domem, wypytywał znajomych o mnie i o to gdzie przebywam (akurat wtedy zaczęłam naukę w szkole poza domem i mieszkałam w akademiku) i wydzwaniał w dzień i nocy. I jak mam się nie martwić? Myślę,że pomysł, aby mój mąż odbierał mnie z tych spotkań jest trafiona. Dzięki :)

Gość gość
Jak ktos ma za wysokie mniemanie osobie to zawsze będzie uważać ze jak ktos sie spojrzy to ja sobie upatrzył moze spojrzeć do lusterka !!!!!!!!!!!!! Wnerwiaja mnie takie baby !!!!!!!!!!!!!! Do mnie 1 staruch sie dobierał a nigdzie tego nie zgłosiłam i jeszcze go widuję czasami bo nie uwazam sie za Miss i wiem że to tylko chwila desperacji . Facet jeszcze powiedział ze następnym razem bede bardziej osmielona ale mam to gdzieś wiem że nic mi zrobi .

Gość gość
Gwizdać to kazdy pijaczyna umie...

Gość gość
No jasne ona ma zrezygnować ze spotkań, a niby dlaczego, kobieta ma prawo czuć się bezpiecznie w każdym miejscu i nie musi z niczego rezygnować. Ona pisała, że on się wiele razy na nią gapił i szedł za nią tak że musiała się wmieszać w tłum, żeby go zgubić, czyli musiała prawie uciekać żeby za nią nie poszedł. Wiele razy !!!!!!!!!!!!!! Kończe tą jałową gadkę bo zazdrośnice od starych dziadków i tak nic nie rozumią, jak grochem o scianę! Aha mam 30 lat, pozdrawiam

Gość gość
Dla to załosne bo tacy faceci to STALKERZY i maja nawet po 200 takich "łupów" Wiec nie ma po co panikowac ja umiem w porównaniu z wami zrozumieć 2 go człowieka i przebaczyyć !!!!!!!!!!!!!!!! Jakbym była taka zapatrzona w siebie jak wy to bym zamykała wszystkich meżczyzn którzy na mnie tylko spojrza !!!!!!!!!!!! ŻAŁOSNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
A dlaczego ja mam zrezygnować z tych spotkań, co? najpierw piszesz,że sobie Bóg wie co wyobrażam i że się wkręcam,potem piszesz,że mam przestać chodzić na spotkania. Otóż nie zamierzam. Ilość wykrzykników i starych dziadków,żuli i innych zboczeńców goniących za tobą, których tu wymieniłaś wystarczyłaby do obdzielenia całej dzielnicy w Wawie :D Nie poniosła cię fantazja?

Gość gość
Nie poniosła bo tak było ale to sa DESPERACI albo pod wpływem alkocholu bo tacy też sa tyle ze ja jestem człowiekiem i rozumiem że ludziom czasem odbija a ze usdiadł koło Ciebie a może to przypadek ? Nie wnikam ale ja bym to olała .

Gość gość
Koleżanko z godz.00:41 dziękuję za wsparcie :) Szkoda,że akurat to Ty znikasz. Dobrej nocy życzę :)

Gość gość
No tak, jakoś nie wzięłam pod uwagę,że przysiadanie się do mnie na każdym spotkaniu od pół roku, to w dalszym ciągu przypadek. A i że mu stoi, to też na pewno tak od samości jak i przyglądanie się i próba wyśledzenia gdzie mieszkam też. No to faktycznie panikuję, dzięki,że mnie uświadomiłaś :)

Gość gość
Mieszkasz w małym miasteczku ? Możliwe ze to erotoman .....który nie ma jak sobie ulzyć .

Gość gość
Pewnie w inne dni tez śledzi rózne kobiety taki typ...

Gość gość
Jak mieszkasz w małym miasteczki to popytaj sie może ktos go zna .

Gość gość
no właśnie to nie jest małe miasto ani wieś i nie znam tu zbyt wielu ludzi. Kilka miesięcy temu przeprowadziłam się za granicę, właśnie z małego miasteczka. Tam znałam każdego i chodziłam po ulicy bez strachu, niezależnie od pory dnia i nocy.

Gość gość
A moze po prostu idź nastepnym razem na te spotkanie bez makijarzu rozczocharana facet zobaczy i da Ci spokoj :)

Gość gość
To jest w Polsce ?

Gość gość
To skad wiesz ze jest sam ?

Gość gość
nie mam kogo zapytać co to za facet. Ludzi ze spotkań nie mogę, bo niby jak miałabym zapytać? - Czy ten tam (pokazać kolesia palcem) to erotoman? :P Z resztą on tam po tych spotkaniach czasem z kimś rozmawia (co nie przeszkadza mu w gapieniu się) więc zna kilka osób.

Gość gość
Bo z tego co na pisałaś to wychodzi na to ze to erotoman . Czyli nie chodzi ze wzdględu na Ciebie . A skad wiesz ze nie ma zony ?

Gość gość
no faktycznie, bez makijażu i z warstwą tłuszczu na włosach moje szanse u niego wyraźnie zmaleją :D Nie jestem pewna na 100 % że jest sam, ale jak do tej pory nie widziałam go z nikim,żadną kobietą. Na spotkaniach sam, na mieście sam i wygląda jak "stary kawaler" ;)