Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

krwawienie podczas stosunku

Polecane posty

Gość gość

jaka przyczynna może być tego że krwawiłam w trakcie stosunku ? stosunek przerwaliśmy i jeszcze potem trochę delikatnie krwawiłam -dodam że to nie okresowa krew.. \to nie była plamka , tylko sporo krwi ..

Gość gość
Idz lepiej z tym do ginekologa a nie p********z tu na forum

Gość gość
Może masz nadżerkę? Przeważnie przy nadżerce ma się upławy i mogą wystąpić jakieś krwawienia podczas stosunku idź do ginekologa.

Gość gość
o w mordę, ja dziś miałam to samo,a nigdy wcześniej mi się nie zdarzało! Jaka przyczyna?

Gość gość
No do gina pójdę ,ale pytam bo może ktoś miał tak jak ja , i wie od czego tak mogło się zrobić ? jaka mogła być przyczyna tego.. bo bardzo się martwie.

Gość gość
Tu Ci nikt nie pomoże bo większość to debile :O

Gość gość
ich beim Sex bluten

Gość gość
Nikt tak nie miał ?

Gość gość
Nadżerka się bierze z nieleczonych infekcji pochwy, które mogą być niezauważalne czyli bezobjawowe i ze zmiany flory bakteryjnej tych miejsc, czego główną przyczyną jest antykoncepcja hormonalna.

Gość gość
ale ,ja nie przyjmowałam ani nie przyjmuję tabletek anty.

Gość gość
Ja tak pamiałam. Praktycznie od samego początku jak straciłam dziewictwo. Poszłam do gina i kurde jakby to wytłumaczyć... Nie pamietam fachowej nazwy i ile taka jest. Ale ogólnie chodzili o to że niby moje narządy w sensie macica czy szyjka macicy nie rozwinęły się do końca podczas życia płodowego. Miałam dużą ilość skóry czy coś tam i gin mi to wypalił, chyba tym czym się nadżerkę wypala

Gość gość
tak to pewnie nadżerka, ale jeśli nie rodziłaś to polecam wymrażanie

Gość gość
Ja tak pamiałam. Praktycznie od samego początku jak straciłam dziewictwo. Poszłam do gina i kurde jakby to wytłumaczyć... Nie pamietam fachowej nazwy i ile taka jest. Ale ogólnie chodzili o to że niby moje narządy w sensie macica czy szyjka macicy nie rozwinęły się do końca podczas życia płodowego. Miałam dużą ilość skóry czy coś tam i gin mi to wypalił, chyba tym czym się nadżerkę wypala --------- a miałaś jeszcze jakieś inne objawy ? -- -- tak to pewnie nadżerka, ale jeśli nie rodziłaś to polecam wymrażanie- no nie rodziłam jeszcze

Gość gość
Innych objawów nie mialam... Tylko krew podczas stosunku, dużo krwi takiej wlasnie zupełnie nie okresowej. Oprócz tego miesiączki mialam roznie co 2-3 miesiące