Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadbana żona

Czym kobiety prowokują meżczyzn i dlaczego

Polecane posty

Gość zadbana żona

Mąż mnie zdradził z koleżanka z pracy , była wolna kocica łasząca się do wszystkich facetów w firnie , prowokowała i strojem i sposobem bycia , padł los na mojego i bezmózgowiec zakochał się w podrywaczce też więcej posiadajacej wiedzy w dupci niż w główce , pobawiła się za nasze pieniadze i puściła go w trąbę , teraz skamla pod drzwiami i prosi o wybaczenie , Zastanawia mnie fakt ,ze wszsytkie chcemy pieknie wygladać ale wszystkie też akceptujemy w biurach, firmach ,podrywaczki w pracy ubrane seksi prowokujące naszych mężczyzn ,mają przyzwolenie , maja przyzwolenie nie tylko na to ze koniec końcem mężowie zdradzają ale i też źle się zachowują w domu ,są rozdrażnieni , bo w domu żona gotuje zajmuje się dzieciakami , a pan domu ma przed oczami usmiechniętą prowokującą kolezankę , a tu mu zona truje że kapie woda z kranu i że może by pomalować przedpokój bo dzieciaki pomalowały ściany , Kobiety z klasą bo nie mówię o zaniedbanych żonkach moze by trzeba było coś zrobić z tymi biurowymi , frmowymi podrywaczkami , wszak nie wszystkie takie jesteśmy , czy to juz tak zawsze będzie, że bedą panie nie rozrózniajace miejsca pracy od klubu ?

Gość zadbana żona
a co ci na tych udach pokazała pomarańczową skórkę czy miała mini i świeciła udami , fajne były podobały ci się , żona ma inne ? powiesz zonie o tym ?

Gość zadbana żona
jak odbierasz to jako prowokację to jej to powiedz , a jak jesteś wolny i cię to hasa to umów się na kawę i zobacz co jeszcze pokaże ,fajne chociaż te uda ,?

Gość smutny Pawełek
Fajne są takie laski w robocie co można je puknąć na biurku po godzinach czy między pracą w kibelku laski lubią tak

Gość zadbana żona
wiem Pawełku. mnie szef "puka" w swym gabinecie a koleżanki wciąż mnie pytają co on ode mnie chce codziennie rano?

Gość smutny Pawełek
to masz niekumate koleżanki