Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Honzik

Pomoc

Polecane posty

Gość Honzik

Witam. Ma nie lada problem, chce odzyskać jakoś dziewczynę i tu są dwa problem z zawodu jestem kierowca zawodowym i nie ma mnie w domu prze 3 tyg. Wczoraj jak mówiłem z nią na skype zeszliśmy na tematy erotyczny akurat wtedy internet stracił zasięg. Teraz jak z nia mówiłem przez telefon bo jestem w Polsce to nie chce mnie znać jesteśmy razem od 3 lat kochaliśmy się tylko dwa razy. I teraz nie wiem co robić, wiem ze jestem dużym chłopakiem ale wole się zapytać dziewczyny co robić ;)

Gość gość
Jak jesteś w Polsce to poprostu idź do niej i pogadajcie:-) Z drugiej strony tylko 2x się kochaliście w ciągu 3 lat? Trzeba to zmienić! Koniecznie, natychmiast! Trzym się.

Gość Honzik
To weź mnie przetransportuj do Krakowa, chory nasz kraj i przepisy. Kiedy miałem czas to ona na delegacje czy do pracy, przychodziły upragnione wolne tzw wakacje to nawet chciałem ze mną jechać w trasę bo praca bo tam to a ja robię ciekawe kierunki i by wypadła dwa weekend np Hiszpania to ona nie zadowolona. Taki zawód, kocham to co robie i co ma z tym zrobić.

Gość gość
Jak Ci zależy to cuś wymyśl. My kobiety uwielbiamy zaradnych mężczyzn, takich którzy wiedzą czego chcą i to dostają. A może ona już kogoś ma skoro się tak wymiguje:-(

Gość gość
Honzik wiem co to znaczy mieć męża kierowce a szkoda ze mój maż nie robi kierunków jak ty :). Jedna rada nie podawaj a walcz.

Gość Honzik
Już nie wiem co ma wymyślić brak mi pomysłów, wszystkiego ma pod dostatkiem :(