Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pinio czy tam bardziej

Polecane posty

Gość gość

Pinokio :O,ile gościu będziesz za mną się szlajał?to ksywka od znajomych,którzy zapewne nie poznali drugiej mrocznej strony księżyca,nie każdy miał to szczęście! skoro już zostałam, obrzucona błotem każdego sortu,zwyzywana na wszystkie sposoby,to wypadałoby mieć choć trochę honoru i dać sobie siana,tym bardziej,że taki śmieć jak ja(zapamiętałam) raczej nie zasługuje na taką uwagę. Epatuj czarem,i rwij co popadnie pókiś młody bóg!

Gość abecadlozpieca
????

Gość gość
???? :)

Gość gość
a to taki Pinokio co lubi mnie eskortować na cafe :P ...a może u niego to działa tak jak w kawale ? Idzie Czerwony Kapturek przez las i widzi Pinokia. Łapie go za szmaty, rzuca o ziemię, siada na twarzy i krzyczy: - Kłam Pinokio! Kłam! ...TYLKO temu nie idzie w nos,,,,,,tylko w nossss :P:):D

Gość siła i humor
Mój Boże a więc to dr Mengele był tak naprawdę ofiarą ? :)

Gość gość
Anioł Śmierci?

Gość siła i humor
autor tego wątku raczej :)

Gość gość
nie lubię jak mi ktoś wiecznie siedzi na ogonie skoro każda dzifka była lepsza niż ja to nie rozumiem,tej atencji wobec mojej osoby

Gość siła i humor
pewnie chodzi o to że "chcę coś widzieć" a "widzę" to dwie różne rzeczy :) ale co ja tam wiem , tak sobie tylko myślę że nawet duży spryt powinien być równoważony jakimś morale albo choćby odrobiną wstydu :)

Gość gość
musiałam na prawdę poznać szlam nagorszej maści,żeby się podnieść z pozycji śmiecia i kogoś nic niewartego, od nowa zbudować siebie,po gierkach tego Pinokia a jego nawet nie było stać by cokolwiek powiedzić mi w twarz wiecznie działa z ukrycia.to nie jest normalne

Gość siła i humor
Poczucie wstydu albo w kimś się włącza albo nie :) jak nie, to w sumie mógłbym pier-d-o-lić ze ślepym o kolorach ,tyle w tym sensu ...miłego dnia.:)

Gość gość
dupodajaka Hanka się zbulwersowała :D:D:D Pinokia to sobie poszukaj wśród własnej rodzinki chorej psychicznie i daje 100% gwarancji, że znajdziesz niejednego, bo wspólnych znajomych nie mamy, nie mieliśmy i mieć nie będziemy, gdyż ja burdeli nie odwiedzam.

Gość gość
to nie do mnie,bo mamy wspólnych znajomych i też snuje swe bajki z 1000 i jeden nocy chyba ma zaburzony obraz rzeczywistości,za bardzo buja w obłokach stąd pie przenie o Szopenie a honoru za grosz :O