Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mogłam zajść w ciążę

Polecane posty

Gość gość

proszę o radę mam cykle 30,31dniowe i wspolzylam w 10i 12dc niestety prezerwatywa nam pękła i obawiam sie tego czy mogłam zajść w ciążę? nie ukrywam nie chcemy jeszcze dziecka chcielismy z tym poczekac jeszcze wiem ze na test jest jeszcze za wcześnie ale nie wiem czy mam sie martwić czy mogła by któras z was napisać,czy przy takich cyklach mogę być w ciąży.pozdrawiam

Gość gość
up :) możesz być w ciąży

Gość gość
ale czy napewno?przy takich cyklach? dużo się. tym naczytalam i juz sama nie wiem:/

Gość gość
i tak i nie;)ale wspolzyjac zawsze trzeba brac pod uwage ciaze.kiedys kochalam sie z mezem i doszedl we mnie,a ja mialam akurat jajeczkowanie.nie bylam wtedy jeszcze gotowa na dziecko a on juz chcial.ale ja wtedy panikowalam!i nic ciazy nie bylo;)ciaza pojawila sie wtedy kiedy najmniej sie tego spodziewalam.to normalne ze sie stresujesz ale nie kazda kobieta od razu zachodzi w ciaze.

Gość gość
A tabletka 72 po ?

Gość Bzdurabzdur
Ryzyk fizyk :P znam pary które po 1 miesiącu starań się doczekali a znam takie ktore 2lata czekały wpadek też sporo znam ale to po kilku krotnym współżyciu bez zabezpieczenia poczekaj na okres :) na razie nie ma co się martwić.

Gość gość
dzięki sao odpowiedz:) okres mam dostać 12grudnia ale jakby byla dzidzia to oczywiście ze byśmy sie cieszyli:)

Gość gość
Możesz być w ciaży, jak najbardziej. Jeśli korzystacie z prezerwatyw i obawiasz się wpadki to wyznaczaj sobie dodatkowo dni płodne. Fajnym pomysłem może być tester owu na ślinę. Współżyjcie tylko w dni niepłodne i po kłopocie