Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

małżeństwa z nastoletnim stażem

Polecane posty

Gość gość

KOBIETKI, jak u Was wyglądają małżeństwa z kilkunastoletnim stażem? chodzi mi o to czy dalej chętnie uprawiacie sex i jak często, czy mówicie sobie czułe słowa, czy pomagacie sobie w sprawach życia codziennego .....

Gość gość
18 lat razem, sex conajmniej co drugi dzień, dużo czułości i szacunku. Właściwie nic się nie zmieniło

Gość gość
12 lat, sex tak , jest lepiej jak na poczatku miłe słowa i adoracja ze strony meza , ale w obowiazkach pomaga zdecydowanie mniej !

Gość gość
11 lat razem miedzy nami nic się nie zmieniło:) przepraszam zmieniło sie przybyły 2osoby

Gość gość
2 osoby bo wyszło 20

Gość gość
"12 lat, sex tak , jest lepiej jak na poczatku miłe słowa i adoracja ze strony meza , ale w obowiazkach pomaga zdecydowanie mniej ! " on nie pomaga mnie tylko nie wypełnia części swoich obowiązków. Co to znaczy pomaga? :) To oznaczałoby, że to są tylko twoje obowiązki a on c***omaga. A myślałam, że w małżeństwie jest wszystko wspólne-nawet obowiązki :)

Gość margarynka55
ooo to szczęściarze z Was. ja jestem 6 lat po ślubie. Sexu jest znacznie mniej. Oddalamy się od siebie. Mniej mąż pomaga. Generalnie czuję, że zbliża sie katastrofa.

Gość gość
15 lat po ślubie, sa czułe słowa, pomagamy sobie wzajemnie, ale sex juz mnie nie bawi jak wcześniej, jakoś ochota odeszła, wystarczyło by mi raz na tydzień lub dwa

Gość gość
KTO SIĘ JESZCZE WYPOWIE?