Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiona1994

OPIEKA SPOŁECZNA

Polecane posty

Gość gość
Oby ludzie z opieki spolecznej mieli wiecej rozumu, niz autorka i jej niewydarzony chloptas i zabrali to dziecko :-( Szkoda dzieciaka, wiadomo, ze jak zostanie w takiej rodzinie to zasili nastepne pokolenie patologii. W normalnej rodzinie, w normalnych warunkach, moze i cos dobrego by z tego wyroslo.

Gość gość
wypchaj sie idiotko z takimi tekstami . oboje jestesmy porządnymi ludzmi tylko biednymi . żadnej patologii tu nie bedzie , raczej ty jestes patologia wiec wypchaj sie z takimi tekstami .powiedz mi to prosto w twarz to ja ci troche przestawie

Gość Zagubiona1994
wypchaj sie idiotko z takimi tekstami . oboje jestesmy porządnymi ludzmi tylko biednymi . żadnej patologii tu nie bedzie , raczej ty jestes patologia wiec wypchaj sie z takimi tekstami .powiedz mi to prosto w twarz to ja ci troche przestawie

Gość gość
Rany to ja w Poznaniu który słynie z drogich mieszkań płacę za 2 pokoje + kuchnia + łazienka 350 zł razem z rachunkami. Mieszkamy we dwie więc wychodzi 700 zł a warunki o niebo lepsze I wybacz autorko ale jesteś patologią. Patologia to nieprawidlowość w prawidłowym funcjonowaniu a rodzenie dziecka mieszkając w takich warunkach mając taki dochód i brak jakichkolwiek perspektyw podchodzi pod tę definicję patologii.

Gość gość
Ohoho jak się piekło Ale gosc prawdę powiedział co wy to dziecko nauczyciel?? Ze ojciec Tyra za grosze a matka w mopsie po 77 zł rodzinnego stoi godzinami w kolejce?? Na dziecko trzeba mieć pieniądze albo chociaż minimum tzn mieszkanie godne maluszka A jakci zachoruje za co leki Kulisz?

Gość gość
Gdzie ty tu patologie widzisz? A Twoja mama nie mogłaby Was wziąć do siebie? Na początek moglibyście u Niej mieszkać, a później coś sami wynająć. Moja koleżanka tak wyjechała- bez szkoły i nie znała języka, znalazła pracę w jakiejś fabryce, w międzyczasie poszła do szkoły, wynajęla mieszkanie i żyje Jej się o wiele lepiej niż tutaj.

Gość mamy zimno w domu
a mamy jak zawsze strasza,ze dziecko odbiora dziewczynie zamiast cos konkretnego poradzic

Gość zagubiona1994
możemy wyjechać ale najpierw musze mature w maju zdac

Gość gość
nie przejmuj sie, nikt ci nie moze odebrac dziecka tylko ze względu na złe warunki. Prawo tego zabrania... Czytam taki blog kuratora sadowego. Gorzej, jakbyscie np. byli pijani... musicie sie strac wygrzebac z tego... a na plesn to polecam Pufas, genialny srodek, usuwa od razu

Gość mamy zimno w domu
zagubiona-niestety nic nie mam dla maluszka w jakich okolicach mieszkasz?

Gość twixx
Myślę że nie powinni wam zabrać dziecko tylko dlatego że macie złe warunki. Znam rodzinę naprawdę patologiczną : matka ma 9 dzieci z czego prawie każdy ma innego ojca, nie pracuje, pije, zostawia małe dzieci same w domu, chodzą brudne, głodne I TO JEST PATOLOGIA. Mimo to dzieci nie zostały zabrane więc w twoim przypadku napewno nie zabiorą ci dziecka

Gość zagubiona1994
okolice Olsztyna

Gość mamy zimno w domu
oj to daleko ode mnie:( moze jakies mamy cos by podeslaly po swoich maluszkach?

Gość zagubiona1994
wyprawka wózek łóżeczko ciuszki to nie mam sie o co martwic bo to mam zaprwnione ciuszków mam bardzo dużo mi chodzi tylko o warunki mieszkalne by im pasowały

Gość mamy zimno w domu
moze do czasu rozwiazania cos znajdziesz:)

Gość gość
I co myślisz ze ktoś ci mieszkanie kupi haha głupia pipa z ciebie Wyzebralas wyprawke a teraz sobie radz Jak chłopak taki cudowny nie h remontuje ta wasza rudere usunie grzyba środkami to do porodu jeszcze mieszkanie wywietrzysz odmalujesz bo przy dziecku nie można używać tych środków to tak smierdzi Ogarnijcie się nikt ci mieszkania nie kupi laluniu bo ty nogi rozlozylas

Gość zagubiona1994
ty k***o jak ci zaj***e to sie nogami owiniesz . czy ja napisalam ze chce by ktos mi mieszkanie kupil ? jestes zalosna

Gość gość
Oo i wyszła patologia z ciebie No wiadomo ze chłopak po podstawówce ci mieszkania nie kupi pipo Ojj żal dziecka dwójka nieukow w domu .. Ale twoje mieszkanie ma zalwety z głodu nie u,mrzecie wiesz zerwiesz trochę grzybkow z sufitu i ciach na zupie mniaam Hahahahahaha

Gość zagubiona1994
.

Gość zagubiona1994
jesteś jakas chora psychicznie smieszna jesteś . ja zaraz będę miała mature i pojde dalej do szkoły . a wiesz jest cos takiego jak gimnazjum jeszcze . w*******z mnie

Gość gość
Oj ale wyczyn gimnazjum Sknczylas brawo:-) :-) :-) :-) :-) :-) Pojdziesz chyba na kasę do boedrony zeby na pieluchy mieć bo mama chyba nie będzie AZ taka głupia zeby ci dziecko utrzymywać

Gość gość
Odczepcie się od dziewczyny przykładne mamusie, które jedyne co potrafią to zmieszac kogoś z błotem. Dziewczna prosi was o radę bo nikogo nie ma, a wy na nią naskakujecie, Pozza tym nie zastrzegła nicku i kazdy może napisać jako zagubiona1994, prze chwilą to sprawdziłam.

Gość zagubiona1994
naucz się czytac mam srednie z matura i ide dalej się uczyc . ciekawe jaka ty jetses. na anonimie latwo c****sać

Gość gość
Co p********z?? Pisalas ze nie możesz wyjechać bo w maju masz maturę tempaku gubisz się coraz bardxziej

Gość gość
jak będzie czysto w domu dziecko też to nie rabiorą

Gość gość
Możemy wyjechać ale najpierw muszę maturę w maju zdać Pisalas to kilka min temu pipo a teraz nagle masz maturę ale ty jebnieta jesteś Nie masz nic jesteś puszczalskim zerem

Gość zagubiona1994
ale zdam ja na 1000 % wiec czuje się ze mam ju to w kieszeni

Gość gość
Ale durnotaz ciebie szkoły nie skończyła matury nie zdała a mówi ze ma średnie z matura boże... Ty jesteś glupsza niż myslalam Taa ty zdasx z zerowa inteligencja napewno haha

Gość gość
ja jestem z olsztyna!! co potrzeba?

Gość gość
a mnie śmieszą te argumenty małolat tabletek nie mogłam brać... dobry kit, jak ci jedne nie służyły trzeba było zmienić na inne, jestem przekonana że w zyciu nie brałaś tabletek anty! głupia krowo! dziecko na biedę na starcie skazujesz. Dwoje dzieci którzy postanowili sie w dorosłość pobawić!