Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ej czytalam ostatnio o jelicie grubym i wiecie co

Polecane posty

Gość gość

z tego kalu odciagana jest woda ktora potem trafia znowu do organizmu? czy to nie ohyyyyydne??????????? fuuuuuuuuuuuuuuu

Gość gość
nerki też odfiltrowują nadmiar wody z moczu wielkie mi co jeśli nie miewasz tygodniowych zatwardzeń i nie masz lokatorów na gapę w jelitach to nie masz powodu do zmartwień w przeciwnym razie organizm zatruwa się toksynami kupal raz dziennie to podstawa

Gość gość
no ale jesli ta woda byla pomieszana z odchodami to jakos mi sie niencchce wierzyc ze taka czsciutka trafia spowrotem do organizmu....

Gość gość
a jak myślisz geniuszu po co są nerki ? po to by oodfiltrowywać z krwi toksyny i produkty przemiany materii toksyny wydalamy też przez błony śluzowe, skórę z potem, język, płuca

Gość gość
super musi byc byc lekarzem, calowac sie z kims i wiedzac jakie bakterie druga osoba na swojej skorze ma i toksyny xD

Gość gość
nawet nie lekarz wie że mamy bakterie na skórze i wszędzie ale tylko ci którzy mają fobię mają z tym problem czy gdy widzisz ładna dziewczynę wizualizujesz sobie jej wnętrzności ? chyba nie ;-)

Gość rasista91
A wiesz, że astronauc***iją swój mocz? :classic_cool:

Gość dziatki82
ja jem kał mojej żony, tam to dopiero jest bakterii i o dziwo jeszcze nic mi nie zaszkodziło

Gość gość
to smaczengo