Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosciowka23

Ile miesięcy starałyście się o bobo

Polecane posty

Gość Gosciowka23

Witam :) no właśnie po ilu miesiącach starania zaszłyście?Bo zaczynam się martwić, że coś jest u mnie nie tak, moje starania trwają już 8miesięcy mam się czym martwić?

Gość gość
co to jest bobo??????????//

Gość Gosciowka23
o dziecko :P oj zaraz będą po mnie jeździć :D

Gość zaczelismy starania dokładnie
4 sierpnia. a pod koniec wrzesnia już sie dowiedziałam że jestem w ciązy

Gość gość
ja mam zamiar zajsc w ciaze kolo lutego marca ale jak czytam niektore topiki to mysle ,ze nie bedzie to takie hop siup.ale pewnie jak zaczne staranie teraz to za dwa miesiace juz sie sie okaze,ze ciaza a nie chce do oltarza isc z brzuchem:-/

Gość gość
Ja w 3 cyklu starań także szybko:-)

Gość Gosciowka23
Dziewczynki przepraszam za pytanie :P jaka była u was częstotliwość tych starań, tzn co ile się kochałyście?

Gość gość
jak to jest ze te ktore chca dziecka maja za soba tyle staran nie moga z8stac mamami a tyle mlodych dziewczyn,kobiet,ktore nie sa gotowe na macierzynstwo zachodza w ciaze

Gość gość
Pierwsze dwa miesiące codziennie czasem dzień przerwy i nic. W 3 miesiącu wyliczylam mniej więcej dni płodne i w ciągu tych dni było dwa razy, choć pewnoiscvu nie miałam czy owulacja była, i tylko te dwa razy bo maz musiał wyjecvhac... Nawet nie myslalam ze się udało a jednak:-)

Gość Gosciowka23
A no bywa i tak....:( nie wiem może tak powinno być przecież są dzieci niechciane i wtedy tzw adopcja...

Gość Gosciowka23
Aj to chyba musimy się bardziej postarać bo i bywa tak, że co 3 4dni yh tak już się mijamy ja z pracy on do różne zajęcia wyjazdy

Gość gość
ja będę rekordzistką :) my staraliśmy sie przeszło dwa lata. warto kupic testy owucyjne i poobserwowac co z nich wychodzi.powodenia życzę

Gość gość
50 miesięcy, ciąża po inseminacji Po 6 mcach można zacząć podstawowe badania: po pierwsze badanie nasienia hormony monitoring cyklu

Gość gość
ja chciałam 5 i to tak poważnie zaszłam szybko i równie szybko poroniłam ale stwierdziłam że pół roku odpocznę ginekolog przepisał mi hormony było ok no i znowu się udało wszystko było dobrze a w czwartym miesiącu serce przestało bić i urodziłam malutką martwą córeczkę lekarze stwierdzili że nic już z tego nie będzie a znajomi że mam dzieci to źle nie jest teściowa się cieszyła nawet mi powiedziała że na cholerę mi piąty bachor a nigdy mi w niczym nie pomagała z racji że miałam dziwne okresy obfite ze skrzepami zaczęłam łykać tabletki do tego miałam operacje i po półtora roku zrobiłam test długo miałam minę karpia zanim to do mnie dotarło że jestem w ciąży ginekolog też zanim się odezwał dziesięć minut dziwnie na mnie patrzył..........

Gość gość
U mnie jest tak... W tym cyklu zaczelismy sie starac ale z racji ze moj pracuje za granica kochalismy sie 6-10 dc i on pojechal. A ja juz wiem ze jestem w ciazy. Nie moge w to uwierzyc ze tak szybko.

Gość beatka26
ja bede sie teraz starac 4 cykl

Gość gość
bobo? idiotki

Gość cztery z plusem
1 kilkanascie miesiecy wreszcie clostil i sieudalo 2 w 1 cyklu 3 prawie rok z bromergonem 4 w 1 cyklu

Gość gość
Lalkami się baw jeszcze, a nie w 'bobo', wioskowy tłumoku.

Gość gość
Dobrze ze nie możesz zajść w ciąże bo ktoś taki durny nie może mieć dzieci. Kobieta emocjonalnie gotowa na dziecko nie napisze bobo... Co to k***a jest bobo???? Starać to się można o dziecko!! Tepaki

Gość gość
może ciemniaczce chodziło o bobofrut??