Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

potrzebuję pieniędzy

Polecane posty

Gość gość

nie przyszłam tu żebrać ja coniektórzy, nie będę podawać numeru konta i opowiadać o smutnym zyciu. Potrzebuję tylko pomysłu jak mogę dorobić tak z 500zł miesięcznie? Mam stałą pracę, zarabiam około 2000zł na miesiąc. Jednak mam duże wydatki, spłacam pewne zobowiązania co na wstępie zjada mi około 800zł i potrzebuję po prostu dorobić sobie jakąś kwotę - nie mam pomysłu, nie jestem jak widać zbyt przedsiębiorcza.

Gość Namiętny Roman
500 zł zarobisz bez problemu w kilka godzin na szołap o ile włożysz w transmisje trochę serca. :classic_cool:

Gość gościówa 500
no sorki nie będę tak zarabiać, po drugie jestem brzydka :P Więc pewnie spędziłąbym na tym cały dzień i nawet 100 nie zarobiła.

niezbędnym nawykiem solidnej żetoniary jest co chwilowe nawadnianie organizmu ktore sie odwadnia z przyczyn naturalnych :classic_cool:

Gość gościówa 500
sosssss... o cxym ty bredzisz;/ Powiedz mi jak mogę zrobić? A może potrzebujesz żeby c****sprzątać w domku :D ?

ja tam mam w miare błysk :D .... coz z tym sprzataniem dobry pomysł ale mało propozycji bo duzo dziewczyn w taki sposob jest chetnych do dorobienia... jak mowisz pracujesz to nie widze tego zebys jeszcze wychodziła gdzie na pare h by zarobic jakies grosze

ale powiem ci ze takie 500 zł to inwestuje sie co miesiac w swoja kobiete :D to tak na marginesie :D

Gość gościówa 500
nie mogłabym brać od faceta po 5 stów miesięcznie, bo jestem jego kobietą... no źle bym się czuła. Jakbym była żoną to pewnie co innego :D

to nie kobieta bierze... to facet inwestuje :D poogladaj po ofertach w internecie sa tez rozne dodatkowe typu składanie długopisów czy jakis doradca klienta itp