Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pierwsza randka i piwo

Polecane posty

Gość gość

poznałam niedawno faceta. mamy po 21 lat. dziś mamy iść na randkę. początkowo była mowa o czekoladzie, spacerze. teraz jakoś delikatnie próbuje mnie nakierunkować na piwo... czy wypada pić piwo na pierwszej randce? szczerze mówiąc, wolałabym coś delikatniejszego w sensie nie alkoholu. coś bardziej romantycznego (?). piwo wydaje mi się takie... no nie randkę po prostu. nie chce jednak wyjść na jakąś księżniczkę. napisać mu, że wolałabym iść na piwo innym razem, a dziś na spokojnie czekolada i spacer? czy nic się nie stanie, nie pomyśli o mnie nic złego, gdy wypijemy piwko? może sobie wmawiam, ale to mi się wydaje mało kobiecie. to ze mną jest coś nie tak, czy z nim? :P

Gość gość
To zalezy ile masz lat bo jak 13 to lypa a jak 20 to jestes dziwna!

Gość gość
Chyba Cię rozumiem. Ja też wolałabym czekoladę i spacer. Piwo takie trochę jak z kumplem. Rzeczywiście mało romantyczne.

Gość gość
no dokładnie... cóż. nie chcę wyjść na jakąś księzniczkę. chciałabym, aby troszke się o mnie starał :/ dlatego zaproponowałam 2 w 1 :) spacer, a później pub. ale znając życie, wieczorem w naszym mieście nie będzie prawie w ogóle wolnych miejsc, więc i tak pewnie wyjdzie na kawiarnię, haha. :P

Gość joaneska
Już widać, że się boisz chłopaka urazić tym, że masz własne zdanie. Jeżeli TY NIE CHCESZ iść na piwo, to mu powiedz. Normalnie, że na pierwsze spotkanie wolałabyś coś innego i tyle. Ogarnięty chłopak zrozumie i na piwko se pójdzie z kolegą :)