Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szybka pożyczka

Polecane posty

Gość gość

gdzie najlepiej wziąć pożyczke przez internet jak sie ma 20 lat ? jakie banki internetowe polecacie ?

Gość gość
Vivus :) Korzystałam z niego kilka razy. Pierwszą pożyczkę mają za darmo ( bez prowizji, czyli oddajesz tyle ile pożyczasz) i mają o wiele niższe oprocentowanie jeśli bierzesz kolejną pożyczkę niż np Wonga. Wystarczy mieć jakieś konto w banku i dowód osobisty i nie być zarejestrowanym w KRD i BiK.

Gość gość
tak ale Vivus daje pożyczki dopiero od 21 roku życia a ja mam 20 ....

Gość Triang
www.skarabeusz.biz.pl Myslę, że to najlepsze rozwiązanie dla Ciebie- ja orzystam z nich od dłuzszego czasu i nigdy nie powiem złego słowa i nich :)

Gość PraweaTywea
Provident 600-200-200 Pozyczki od reki, zapraszamy :)

Gość Tanka456
Flinka, ale co później? Wysłanie smsa wystarczy by przesłali mi pieniądze na konto? Skąd w ogóle będą wiedzieli na jaki nr konto je wysłać?

Gość Flinka67
Klient musi jeszcze im wysłać na konto 1 zł. Jest to opłata weryfikacyjna. Wtedy firma uzyskuje nr konta, na który będzie miała przesłać pożyczkę. Na stronie morgis masz więcej informacji na ten temat.

Gość Tanka456
Ok, wszystko wydaje się być jasne. A jak długo trzeba czekać na pieniądze od morgis? Po jakim czasie Ty dostałaś pieniądze?

Gość Flinka67
Na pieniądze czekałam dwa dni. Wszystko poszło naprawdę sprawnie. Nie spodziewałam się, że tak szybko pieniądze znajdą się na moim koncie.

Gość Tanka456
Dwa dni to wcale niedługo. Interesuje mnie jeszcze, ile pieniędzy można u nich pożyczyć, powiesz mi? Ile Tobie udało się pożyczyć?

Gość Flinka67
Ja pożyczyłam 200 zł. Taki jest limit przy pierwszej pożyczce. Z każdą kolejną pożyczką można dostać większą kwotę. Jeśli spłacimy pożyczkę, jeśli wywiążemy się ze zobowiązań wobec morgis- wtedy kolejna pożyczka będzie wyższa.

Gość Tanka456
Ok, wszystko jasne. Wysłałam do nich smsa. Pewnie jutro się do mnie odezwą, bo dziś jest już późno.

Gość Flinka67
Tanka, odezwali się do Ciebie czy nie? Wiesz już coś więcej o pożyczce? Daj znać jak będziesz miała decyzję.

Gość suroweczek
Hej! Wszyscy tak psioczą na te chwilówki i psioczą, a prawda jest taka, że nieraz ratują nam studentom d*** zanim przelew od rodziców dojdzie ;) Teraz można wziąć łatwo, bez pracy (na sam dowód), przez internet czy nawet przez sms! W głowie się nie mieści :) Sam korzystałem z vivusa, netcredit czy kredito24, bez tego nieraz nie dociągnąłbym do śmiesznej, studenckiej wypłaty. Tu jest lista chyba wszystkich takich firm udzielających pożyczki pozabankowe w polsce: http://www.kasanajuz.pl/pozyczki-pozabankowe.html

Gość Dorotka_stokrotka
Jeśli szybka kasa to pewnie chodzi o taką pożyczkę krótkoterminową. Dużo jest teraz firm które się w tym specjalizują, ale niestety nie każdej można zaufać. Ja miałam kiedyś okazję korzystać z pożyczki krótkoterminowej to była awaryjna sytuacja i w morgis mi pomogli ale to była drobna kwota na naprawę samochodu.

Gość zdeneczka7
Nie jest to zbyt opłacalne rozwiązanie ale jeśli ktoś ma nóż na gardle może być to w zasadzie jedyne rozwiązanie. Tak czy inaczej warto jest zapoznać się z tym zestawieniem: http://www.comperia.pl/szybkie_pozyczki - dzięki niemu można wybrać tę najkorzystniejszą dla siebie. Pozdrawiam.

Gość gość
Wszelkie FIRMY udzielające pożyczek to lichwa, na którą nie stać normalnych ludzi. Łapią się na te ogłupiające reklamy jedynie ci, którzy liczyć nie potrafią. Jak ktoś nie ma zdolności, żeby w banku dostać kredyt, to znaczy, że na pożyczki GO NIE STAĆ. Bo wszystkie te firmy biorą znacznie więcej.

Gość Brunon Snikers
"Wszelkie FIRMY udzielające pożyczek to lichwa" - PINDOLISZ!

Gość gość
Spróbuj skorzystać z porównywarek ofert, bo tych co udzielają pożyczki jest teraz od groma i trochę. Korzystałem w http://kasanajuz.weebly.com wygląda, że mają chyba wsio aktualne i na czasie

Gość gość
Topik powstał chyba w celu wymiany spamu między firmami. Prawda jest tak: potrzebujesz szybko niezbyt wielkiej sumy: przejrzyj regulamin własnego konta ror, w banku, w którym jesteś. Bardzo często możliwy jest debet lub szybka pożyczka na to konto w ramach usług danego banku. Szybko, bezpiecznie, na jasnych zasadach.

Gość Alicja33e
Takie szybkie pożyczki może i sa fajne ale nie zawsze korzystne. Z tego co czytałam tutaj http://www.comperia.pl/forum mają bardzo wysokie oprocentowania i można sie na nich sporo przejechać.

Gość gość
Ja korzystałem z ekspres kasy w Ferratum Bank, od razu wiadomo ile i na ile pożyczasz. Kolejny atut, to szybkość, pieniądze już w 10 minut na koncie, a formalności załatwiane na dowód osobisty.

Gość amber54
A masz jakieś dochody? Wiesz możesz wziąć chwilówkę praktycznie wszędzie ale nie jest to dobre rozwiązanie. Jeśli zależy ci na bezpiecznej pożyczce i niskich ratach to zajrzyj na https://www.finsano.pl/ Z tego co wiem posiadają certyfikat rzetelna firma i bardzo troszczą się o swoich klientów. Nie ma obaw, że podniosą raty lub będą cię nachodzić jak to z niektórymi firmami bywa.

Gość gość
Na pewno za dużo pożyczek lepiej na siebie nie brać, bo potem są kłopoty ze spłatą. Teraz sam sobie przeglądam warunki niektórych chwilówek na www.chwilovka.pl i jest z czego wybierać. Sporo można znaleźć pożyczek za 0 zł i przyznam, że tylko takie mnie interesują.