Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adamno21

nowa dziewczyna mojego brata

Polecane posty

Gość adamno21

W weekend mój brat przyjechałna chwile,my mieszkamy w okolicach krakowa a on po studiach został we wrocławiu. Mój brat jest dużo ode mnie starszy ja mam21 lat a on 32. weekend przyjechał ze swoją nową dziewczyną, 21 letnią studentką infy, super, szczupła, ładna, mądra i pełna energii, moim rodzicomsię strasznie nie podoba, że za młoda, że on musi ułożyć sobie życie itp., on tak i tak ma tow d***e. Kurcze jestem od niego młodszy a jego dziewczyna przymojej prezentuje się kiepsko, jest grubsza, studiuje polonistyke i ogólnie taka sobie, kocham ją ale strasznie zazdroszcze bratu jego dziewczyny,zaprosiłem ją na fb, cały czas ją zaczepiam, piszę jej coś a ona mi odpisuje,kurcze wiem , że to jest dziewczyna brata alejest taka fajna,chyba się zauroczyłem i sam nie co robić, w sumie ja chyba bardziej do niej pasuje,jestem młodszy itp, on za 8 lat bedzie miał40 a ona niebędzie miała jeszcze 30

Gość gość
Lepiej zostaw dziewczynę bratu bo możesz całą rodzinę rozwalic.. Zajmij się swoją dziewczyna a o tamtej zapomnij. Swoją droga ona jakąś głupia skoro odpowiada na twoje zaczepki i z tobą pisze..