Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emila27

czuje że dzisiaj mi się oświadczy

Polecane posty

Gość emila27

na serio czuje ze to dzisiaj nastapi, mam byc o 17 w restauracji. Zawsze wszedzie jezdzilismy razem ale dzisiaj nie chciał, mam dojechać sama. Ciekawe czy mam dobre przeczucie :)

Gość gość
A moze chce c**przedstawic swoje dziecko?

Gość gość
Nie chce mu sie przyjedzac po ciebie, ale nie zapomnij wziac swoj portfel.

Gość emila27
haha jesteś żałosny/a

Gość gość
Zeby tylko w restauracji nie narobil obciachu przy wszystkich :-)

Gość gość
Wspolczuje, autorko.

Gość gość
albo zeby nie zerwał :O

Gość gość
to ty autorko jesteś żalosna skoro sensem twojego życia jest to żeby jakiś doopek ci się oswiadczyl :O

Gość gość
no to jeśli to "ten" i się cieszysz to trzymam kciuki żeby wyszło pięknie, daj znać czy przeczucie się spełniło

Gość gość
Gorzej jak przedstawi ci matke swojego przyszlego dziecka, okaze sie ze wpadl z kochanka i juz maja date slubu.

Gość emila27
przeczucie sie spełniło :) oświadczył mi się. Mam na palcu piękny pierścionek jestem szczęśliwa i to bardzo. Kupujemy teraz razem mieszkanie i mój chłopak mi powiedział że planował oświadczyny na święta ale skoro nam sie teraz super mieszkanie trafiło i chcemy je razem kupić to zrobił to dzisiaj żeby moi rodzice myśleli że ma wobec mnie poważne zamiary :):):):) super, życzę wam wszystkim żebyście też byli szczęśliwi

a ja ciesze sie twoim szczesciem i zycze Ci bys kazdego nastepnego dnia byla taka radosna . Oby wszystkie marzenia Ci sie spelnily 🌻.

Gość gość
gratuluje :) ja z polslowek wywnoskowalam ze oswiadczy mi sie w grudniu i czekam na ten moment z niecierpliwoscia ;) wiem ze wymysli cos ciekawego ale tak bardzo tego chce ze moglby mi sie nawet oswiadczyc podczas ogladania nudnego serialu w tv ;)

Gość gość
ja tez życzę najlepszego :)

Gość Heniuś
"Kupujemy teraz razem mieszkanie" - czyli pewnie "ja wam postawię, ale mój chłopak zapłaci" - miałem tak regularnie z jedną z moich dziewczyn :) Jak dobrze pamiętam to zostawiłem ją z prawie 20 ważnych powodów a na drugim miejscu (po nadużywaniu alkoholu) było "parcie na oświadczyny". Mógłbym się już ze 20 razy oświadczyć bo wiem, jak bardzo baby lubią ten gadżet (choć staromodny) i jak niewiele im do szczęścia (szkoda, że często chwilowego) potrzeba. Ale co tym bym zyskał? Przedłużenie abonamentu na bycie kimś ważnym dla dziewczyny na rok za 3 tys. minus rabat u jubilera? Ja nie będę przeliczał miłości na brylanty, czas oczekiwania na oświadczyny, wielkość przyjęcia weselnego i tak dalej. Jak dziewczynom to nie pasuje to trudno. Tylko czemu są powiaty, gdzie 60% małżeństw się rozwodzi a ponad 50% dzieci jest wychowywanych przez samotnych rodziców, konkubentów itp? Ten konsumpcyjny styl życia i "mieć znaczy być" nie jest nam dany za darmo. I nie zapomnij zmienić statusu na pejsie, wrzucić foty z pierdzionkiem na naszą-celę i tak dalej :)

Gość gość
emilia27; i co oswiadczyl się?

Gość emila27
tak oświadczył się. A co do ciebie heniek - to stonuj troche bo niepotrzebnie ci ciśnienie skacze. Nie miałam parcia na pierscionek, nie mam fejsa ani nk żeby wrzucać tam zdjecie pierścionka :) Nie oceniaj. Proponuje wpoić w życie ważne zdanie "TRZY LATA UCZYMY SIĘ MÓWIĆ A 50 LAT UCZYMY SIĘ, ŻE NIEKTÓRE SŁOWA NALEŻY PRZEMILCZEĆ ZANIM SIĘ CHCE JE WYPOWIEDZIEĆ". Moja miłość i moje szczęście nic nie straci na tym że będziesz się do mnie chamsko odnosił. Ja w przeciwieństwie do ciebie jestem szczęśliwa i łapię życie w żagle. Pozdrawiam

Oświadczyny to nic pewnego,facet może wycofać się w ostatniej chwili,tak samo kobieta.

Gość gość
ja tam nie kumam ewenementu oświadczyn. sypiacie razem? sypiacie, więc co tu pierścionek czy papierek zmienia? ale no fajnie że ktoś tutaj jest szczęśliwy ;)

Gość gość
a, i sypianie w sensie: dzielenie ze sobą najintymniejszych chwil w miłości i zaufaniu, a nie że sam seks bez uczucia

Pierścionek niczego nie zmienia,ale papierek bardzo wiele.

Gość gości
czy ja wiem, alimenty i tak się dostanie (no tu nie bedzie orzekania o winie i na siebie nie dostanie, ale raczej rzadko i tak sie to zdarza), kredyty dla konkubentów są, przy założeniu że dochodzi do rozstań/rozwodów dosć często wspólność majątkowa wcale nie jest takim ekstra rozwiązaniem. przy podatkach i ubezpieczeniu małżeństwo pomaga

Niejednokrotnie dziewczynie marzy się biała suknia,i wesele z bajki{może obecnie,rzadziej},ale taki ślub można wziąć tylko raz,powtórnie będąc wdową i w tym wypadku kolor sukni budzi wątpliwości.To może małostkowe,ale abstrahuję od wszystkich problemów związanych ze stroną finansową,gdzie zupełnie pomija się dobro dziec***otencjalne owoce poprzedniego związku.