Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZAS SCHUDNAC kto ze mna

Polecane posty

Gość gość

168cm 66 kg do zrzucenia 6 kg

Gość Madga999
Ja mam znacznie więcej do zrzucenia. mam 17 kilo nadwagi i ratuję się systematycznymi ćwiczeniami i dietę. Al ostatnio koleżanka podsunęła mi dokładnie takie tabletki na odchudzanie - www.skracaj.com/6db9.html i mam zamiar nich skorzystać. Myślę, że z nimi dam radę zrzucić tę nadwagę, którą mam.

Gość gość
ja mam 5 kg , moge sie dolaczyc

Gość gość
o fajnie ja mam do zrzucenia 4

Gość gość
tylko jaka dieta? nie wiem , bo te ostatnie kg pomalu zlatuja

Gość gość
jakie macie diety zamiar robic? bo ja tez nie wiem mam ok 5 kg

Gość gość
Oponka? ;) moze p[omoge, kiedys testowałem to co bylo na tej stronce, tam sie uzupelnia swoje dane i wychodzi dieta specjalnie dla ciebie. u mnie niby zadzialalo ale teraz pojadłem sobie. sprobuj warto. www.10-sposobow-by-schudnac.osobie.net

Gość gosciowaaa
jnie wiem ile musze schudnac, bo od kilku tyg boje sie stanac na wadze:(

Gość Gośćzz
Oponka? ;) moze p[omoge, kiedys testowałem to co bylo na tej stronce, tam sie uzupelnia swoje dane i wychodzi dieta specjalnie dla ciebie. u mnie niby zadzialalo ale teraz pojadłem sobie. sprobuj warto. www.10-sposobow-by-schudnac.osobie.net

Gość gość
ja 167 i 53kg musze zrzucić 3kg

Gość Olcia Dubicka
6 kg to nie tak strasznie, ja miałam cel 27 kg który osiągnęłam :) Mi pani dla której zajmuję się maluchami chwaliła sobie preparaty odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w upominku a też można je znaleźć na allegro. Jako że najskuteczniej jest łykać je 3 miesiące zaopatrzyłam się w 3 opakowania w zniżonej cenie. Jeszcze dodatkowo zaraziła mnie zdrowym odżywianiem. I takim sposobem po miesiącu schudłam 9 pierwszych kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z potomkami którymi się zajmuję i w piaskownicy ;) Przed tym byłam na samej zdrowej diecie ale wcześniej nie było takich efektów ;) Tabletki zostały dopuszczone do obrotu na terenie Polski przez GIS. A w tych tylko naturalne składniki co dodatkowo zwiększa bezpieczeństwo