Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę je kupic

Co myslicie o perfumach z Avonu

Polecane posty

Gość chcę je kupic

Możecie polecić mi jakieś ładne damskie zapachy z Avon? Czy one są trwałe?

Gość gość
moja mama uzywala little black dress to byly fajne i trwale

Gość gość
Mi najbardziej przypadła do gustu Treselle, ale od bardzo dawna nikt mi nie podrzucił katalogu i nie wiem czy jeszcze jest.

Gość gość
badziewie śmierdzące taniością już o niebo lepsze są perfumy z Oriflame.

Gość gość
Ja kupuję je na allegro, bo jest dużo taniej niż z katalogu. Trzymają się dobrze, ja polecam!

Gość gość
avon,oriflame i podobne pseudo firminki,oferujace wode toaletowa,a nie zadne perfumy,to tak,jakbys do swojego ulubionego perfumiku,ktory sie konczy-dolewala wlasnie 7raz wody,a przeciez nie sa to wcale tanie kosmetyki.Korzystalam jakis czas,stwierdzilam-szkoda kasy.Te pseudo-perfumiki nawet 3godz po,juz przestaja przypominac mily zapach.Pomadki rowniez,niczym nie rozniace sie z rynku,z olowiem i masa tandetnego tluszczu:-o

Gość gość
herve sa sliczne

Gość gość
Polecam. Ja używam od kilku lat. Każdy mężczyzna mówi ze bardzo ładnie pachne, nawet kilka godzin po użyciu. Są trwałe.

Gość gość
Zamawiam wody toaletowe tylko z avonu. Mają piękne i nawet niedrogie zapachy. Ja mogę polecić Today Tomorrow Always, Percive, Little Black Dress, Slip Into Daring, Pur Blanca Rush.

Gość chcę je kupić
today tomorrow always - jak szukalam w internecie to znalazlam kilka rodzajow. Moge link prosic do tych wlasciwych?

Gość chcę je kupić
dzieki

Gość s0sssss
Dziewczyny dajcie spokój! Prawdziwa kobieta MUSI zalatywać rybą! Gdy czuje taki zapaszek np. w autobusie to od razu mi staje :classic_cool:

Gość gość
g***o straszne ten avon jak chcecie naprawde dobry produkt w rozsądnej cenie to polecam www.perfumeria.in

Gość gość
kosmetyki z avonu i oriflame sa słabe kremy średniej jakości i wcale nie az ta tanie kazdy kto stosował potwierdzi jedynie kosmetyki kolorowe sa nienajorsze ale bez szału perfumy kupiłam raz tester miła inny zapach niz zakupiony flakon i rozczarowanie nie polecam

mi się podobają sensuelle, takie lekkie fajne... tez fajne sa little black dress i incadessence ale nie sa to perfumy z jakiejś super ekstra wysokiej połki. na takie lepsze wyjścia mam jadore

Gość gość
ja od dawna robie zakupy tylko w www.perfumeria.in

Gość gość
Idź w h*j z tym gównem :D śmierdzi a tandetnie....

Gość gość
z avonu nic nie mam, choć little black dress faktycznie kiedyś używałam, to mogę polecić, miałam też kiedyś wodę extraordinary - pachniały gorzką czekoladą za to polecam z oriflame orientalne enigma oraz love potion

Gość gość
powiedz, czy na perfumerii sprzedają orginalne produkty czy są to podróby?

Gość gość
Zwykłe badziewie. Kiedys kupilam little black coś tam, bo wydawało mi się że ładnie pachną. Niestety po jakimś czasie zaczęły w srodku pływać jakieś męty. Konsultantka powiedziała mi, ze powinnam je trzymać w lodówce! Szok! Nigdy w życiu nie trzymałam zadnych wód toaletowych czy perfumowanych w lodówce i nie zamierzam. Widać błędną recepturę mają albo skażone półpodukty.

Gość gość
ciekawi mnie ta perfumeria, czy warto robić tam zakupy, czy nie jest to jakaś podpucha?