Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uważam że to nic złego a wy

Czy przesadzam z wyjściami do baru z koleżankami skoro mam męża i dziecko

Polecane posty

Gość jak dbasz tak masz
Powiedz lepiej,że stary by cię nie puścił:D

Gość gość
a no to jak Ty się od razu chcesz przytulać... walca nie umiesz? albo innego akukaracza?

Gość gość
I Jak chcesz grac taka panią niezależna to pakuj majątki od matki i idź na swoje a wtedy rob. O chcesz Siedzisz na garnuszku matki i jeszcze wydaje ci się ze jesteś. Niezależna otóż nie pannico nie jestres na swoim wiec masz g***o do gadania.

Gość gość
wychodzę sama z domu! więcej! potrafię wypić piwo, dwa. wracam do domu do ojca dziecka, który nie wygląda na wymęczonego, a dziecko na zaniedbane. więcej: mimo, że kocham swoje dziecko i uwielbiam się z nim bawić, całować i przytulać, wracam do pracy po pół roku, a nie po roku. bo tak. bo chcę mieć kontakt z ludźmi, a nie tylko pieluchy, gary i mop! dla mojego własnego zdrowia psychicznego. bo też jestem kobietą, a nie tylko matką. i jakoś wszyscy to rozumieją, potrafią uszanować. nie róbcie z matki niewolnicy domu!

Gość gość
walca? a od kiedy na imprezach w klubie tańczy się walca? :D

Gość mannnnnn
rozumiem, ze jesli ja bede wychodzil co tydzien na impreze z kumplami, to moja kobieta nie powinna miec pretensji, ze zostawiam ja z miesiecznym dzieckiem?

Gość gość
a kto powiedział, że na garnuszku? może się zdziwisz maleńka, ale podejrzewam, ze nawet będąc obecnie na macierzyńskim zarabiam lepiej niż Ty przez pół roku :]

Gość gość
miesięczne a dwuletnie dziecko to są naprawdę dwie różne sprawy :)

Gość gość
przutulaniec? a od kiedy w klubach tańczy się przytulańce?

Gość gość
przesadzasz. mnie nie puscił i po temacie a poniewaz mieszkam z mamą to tragedia bylaby gdybym wyszla.

Gość mannnnnn
jaka roznica? chyba lepiej dla mnie, bo dziecko jest na piersi, wiec i tak nie moge go nakarmic. No i praktycznie caly czas spi, wiec tez chyba lepiej niz dwuletnie

Gość gość
nie, nie lepiej :)

Gość gość
od kiedy zaczęli w klubach puszczać wolne piosenki :D Nie każdy chodzi na imprezy techno

Gość gość
nie słucham tego łomotu, nie znam się

Gość mannnnnn
to dlaczego wg was nie moge wychodzic? Od kiedy bede mogl?

nie przesadzasz. Zazdroszcze, moje mlodsze dziecko poki co nie da sie ode mnie odkleic wieczorami, no i zloty kolezenskie u nas wypadaja:-P Jednak to nie to samo co wyjsc z domu SAMEJ wiedzac, ze dzieci sa pod najlepsza opieka.

Gość mannnnnn
moze mi ktos odpowiedziec?

Gość gość
Muszę cie rozczarowac głupia autoreczko... Przypuszczalnie moje dochody SA z takimi nieporównywalnie ponieważ dochody własnej firmy zapewne SA lepsze niż twoje, choć taki k*******n jak ty tez pewnie dobrze zarabia dając d**y w tych barach pijanym dziadkom...... Fuuuuu szkoda twojego dziecka i Meza szmato Klasa sama w sobie. Nie ma co.

Gość gość
wklej jeszcze 3 razy ten komentarz z bluzgami, pajacu.Ty, man? odczekaj chwile, aż odsapnie po porodzie, sytuacja z dzieckiem się ustabilizuje, będzie rytm dnia, dziecko będzie ciągiem spało 6 godzin w nocy, ona będzie radosna, pozytywna i zadowolona, dziecko spokojne... :) jeszcze parę miesięcy.

Gość mannnnnn
dziecko dlugo spi, w nocy wiadomo ze budzi sie na karmienie, ale ja go nie nakarmie przeciez. Odsapnie? Mysle ze jak chce biegac na zakupy, to juz odsapnela? W nastepnym tygodniu jest kawalerski kumpla i chcemy wyjechac na 2 dni (trzeba wytrzezwiec po imprezie i wrocic w jakims normalnym stanie do domu) Mam nadzieje, ze nie zrobi mi z tego powodu awantury

Gość gość
będziesz się włóczyć dopóki koledzy nie nagadają mężowi, potem możesz i po gębie dostać od chłopa za włóczęgostwo po knajpach

Gość ciapacka koza
Prawdziwa matka polska, może wychodzić, jak najbardziej po bułki, fajki i browara panu-mężu, do roboty na taśmę, w pole i do kościoła, zawsze w długiej spódnicy i jakiejś ładnej chustce na łbie.

Gość gość
roznie moze byc z tym kawalerskim... zalezy jaka jest Twoja pani :) popatrz na te babochy tutaj ;)