Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afternoon

Czy to mozliwe zeby kompletnie nie pamietac pocalunku po alkoholu

Polecane posty

Gość afternoon

Czy uwazacie, ze to mozliwe zeby nie pamietac zupelnie, ze sie calowalo jak sie bylo pijanym? Nie miec zadnych przeblyskow - nic kompletnie? Czy to tylko takie tlumaczenie?

Gość afternoon
Ktos oskarza mnie o pocalunek po pijaku. A ja pamietam, ze rozmawialam z ta osoba na imprezie owszem, ale nie ze sie calowalam. Mam jakies przeblyski drogi do domu. Czy to mozliwe zeby nie pamietac ze sie calowalo z kims (w sensie zdrady, bo mam faceta)?

Gość heloiza999 nl
Możliwe, dawałaś też pewnie d**y na lewo i prawo, a teraz tego nie pamiętasz.:classic_cool:

Gość brunetka w okularach
Nie wiem... Ale proponuję trochę ostrożniej pić. Szampański nastrój jest super ale po co pić tak dużo żeby nie pamiętać co się robiło? Można sobie tylko zaszkodzić.

Gość gość
pokolenie imprezowiczów alkoholików :(

Gość gość
ja kiedyś na imprezie też się spiłam, a ściślej to na ognisku. był tam też chłopak, który mi się podobał i ja jemu też. w szkole flirtowaliśmy ze sobą niewinnie ale nigdy do niczego nie doszło. a po tej imprezie ciągle mi wmawiał, że się z nim całowałam. faktem jest że wiele z tego ogniska nie pamiętałam, ale żeby nie pamiętać takiej rzeczy. na 99% jestem przekonana, że mnie ściemniał, ale pewności nie będę mieć nigdy.

Gość afternoon
moze ktos jeszcze sie wypowie?