Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowicjuszzka23

nie lubię swojego biustu mam 75F

Polecane posty

Gość Nowicjuszzka23

Witam czy jest tu na forum ktoś kto ma podobny problem - kompleks na punkcie za dużych piersi? ja swoich nienawidzę, są wielkie, ciężkie i nie pasują do mojej sylwetki, do typu urody. Nie chciałabym się decydować na żadną operację ale coraz częściej myślę że to jedyne wyjście;/

Gość gość
ile wazysz ?

Gość gtyuaa5
46 kg

Gość Nowicjuszzka23
66 kg

Gość gość
ja mam 75 i/J i jestem bardzo dumna ze swojego biustu.Ostatnio ktos mi nawet powiedział ze moje piersi to 80 % mojego uroku.

Gość gość
gtyuaa5 popraw dupsko w photoshopie :D

Gość gość
to na penwno wyglądasz ładnie, a faceci zapuszcają oczy :) powinnaś być dumna :)

Gość Nowicjuszzka23
nie lubię swoich piersi i nie lubię jak facec***atrza na mój biust oczywiście ubieram się tak aby dodatkowo nie uwydatniać biustu ale to niewiele daje - mam z przodu dwie wielkie piłki plażowe:) chętnie bym się zamieniła na rozmiar A, serio

Gość gość
owszem,ja tez mam spory 75DD i powiem Ci,ze z obwodem ciezko,bo te spore miski maja duzo w obwodzie,a mnie nie stac na firmowki za 400zl.Jestem wysoka(174)i do tego dlugie nogi,wiec kolejny problem ze spodniami:D,i z czego tu sie cieszyc?:p

Gość Nowicjuszzka23
problem z kupnem stanika to standard:) zazwyczaj kupuję w Triumphie, wiadomo że to trochę kosztuje, wolałabym te pieniądze zainwestować w inne częsci garderoby a najgorsze jest to że mam straszne kompleksy i przez to unikam facetów, nigdy nie miałam chlopaka:(

Gość gość
Wszystko zależy od tego jaki obwód masz ja mam róznie raz F raz D rozmiary sa nie opisane i zalezy od firmy... a w ogóle to mi to nie przeszkadza przynajmniej mam coś co 1 może się podobacx i.I tylko dlatego sie nie odchudzam bo nie chce zeby mi zmalały .

Gość gość
Kupuj wiekszy obwód pod biusrtem wtedy bedziesz miała mniejsza miseczke .

Gość gość
Ja akurat nie zazdroszcze autorce i wnerwiają mnie faceci mówiący że to ideał i nie trzeba nic poprawiać. Oznacza to że nie szanują swojej partnerki bo to wygląda tak jakby miała przed sobą szafkę i to wcale nie lekką....

Gość gość
Tia, dla facetów to ideał, bo gapiąc się na wielki biust szybciej się podniecają. Nie pomyśli jednak jeden z drugim jaki to ciężar dla takiej biuściastej: tylko byle się poślinić, pomacać, a odczucia kobiety nieważne. Ona ma to nosić, bo jemu to odpowiada i już...

Gość prawictwo pospolite128
jaki tam ideał .. Ja wole tyłki od biustów .. NA piersi nie zwracam uwagi .. Jak autorka chce mniejszy biust to niech zrzuci 8 kg .. Z 66 kg do 58 kg . Na pewno nie bedzie miała F tylko D albo E

Gość gość
Czasem biust sie powierrksza jak sie chudnie .

Gość gość
ja też mam 75F i czasem szlag mnie trafia bo te cycki zaburzają mi sylwetke! mam chude nogi i ręce a biust ogromny i to wyglada tak, że doł mam wąski o górę nieproporcjonalnie szeroką:o staniki to koszmar, zamawiam przez internet drogie i muszę przez to ubierac sie w lumpie bo na ubrania nowe już mnie nie stać.

Gość gość
ty prawictwo to uczony jestes,tylko nie w ta strone,co trzeba:D.szczupla kobieta z czego ma schudnac?Poza tym duzy biust po chudnieciu zacznie obwisac:-o

Gość gość
Do pani powyżej: nie wiem czy to Cie pocieszy, ale ja z kolei mam grube nogi, ręce,tyłek, a biust mały. To dopiero wygląda ciekawie...

Gość gość
Czasami się wydaje kobiecie ze ma duzy biust moja znajoma tez chce zmiejszyćź szczerze ? Ma normalny....Czasai wystarczy dobrze stanik dobrać .

Duzy biust musi isc w parze z duzymi biodrami l wtedy jest 100 % kobieta., jak KATY PERRY

Gość gość
Prawictwo zdecyduj się na coś. Raz piszesz, że biust jest nieważny, raz że jego wielkość decyduje o tym czy jest się kobietą. Nosz kurka, ale bzdury...

Cichopek ma duży biust , ale jest wąska w miednicy dlatego jej sylwetka nie wygląda dobrze.

Gość gość
A ja uwielbiam na HISZPANA w takie duze cyce:D

nie ważne czy biust mały cz duży .. Miednica musi być szeroka . Wtedy kobieta daje rade

Gość gość
ja mam 70G i lubie swoje piersi. mam tez kragle biodra i wciecie w talii, wiec nie wygladaja jakos niewlasciwie, choc wyraznie sie odznaczaja. a kupno stanika, a o zgrozo kostiumu kapielowego to juz inna sprawa, nie dosc ze drogo to jeszcze trzeba sie naszukac

Gość gość
Też mam 70 f, ale mnie już zadowala, kiedyś miałam 85 e, to dopiero była tragedia .Ramiączka wpijające się w ramiona, by utrzymać ""toto"" , na właściwej wysokości.kiedy schudłam , jest ok, wszędzie mniej , wiec tym samym w biuście (93/73/98), teraz pasuje do mojej figury.

Gość gość
Do Pani powyżej to nie taki duży ja mam taki sam sadzac po wymiarach tylko ze ja jestem grubsza , chciałam bym schudnać ale kurcze zeby biust został taki sam :D Jak to zrobic :)?

Gość gość
ty prawictwo,pokaz fotke ocenimy, znawco kobiecosci:D:D,ty tyle widziales,co w toalecie wysrales:D