Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowicjuszzka23

nie lubię swojego biustu mam 75F

Polecane posty

Gość gość
Mały biust = duża miednica http://www.youtube.com/watch?v=Z7B3FKZVW2A tutaj rówież piękna sylwetka .... My faceci zawsze zwracamy uwage na miednice , a nie na biusty... Im wieksza miednica tym lepiej oznacza ze kobieta jest płodna i moze łatwo rodzić dzieci.

Gość gość
Ja mam ponad 100 w biuscie ale grubsza jestem od kobiety która podała wymiary chciałabym być chudsza ale z takim samym rozmiarem jak to zrobic :(

Gość gość
pokaż wreszcie co masz

Gość gość
,,chciałam bym schudnać ale kurcze zeby biust został taki sam smiech.gif Jak to zrobic " nie da się, chyba że masz takie a nie inne geny. Sama nic nie wykombinujesz. U mnie jest o tyle gorzej, że mam nadwagę i mały biust. Pierwsze co mi chudnie to piersi...

Gość gość
gość Do Pani powyżej to nie taki duży ja mam taki sam sadzac po wymiarach tylko ze ja jestem grubsza , chciałam bym schudnać ale kurcze zeby biust został taki sam smiech.gif Jak to zrob To pewnie do mnie( 70 f), jeśli tak, to odpowiadam. Może i nie jest duży, ale i niemały , napisałam , że już mi odpowiada, od momentu , kiedy schudłam. A schudłam wiele ( obecnie 59 kg), bo 21 kg, nie sądzę , by można schudnąć wszędzie, z wyjątkiem biustu.

Gość prawictwo pospolite128
dokladnie, im szersze biodra tym lepiej Biust moze być A albo F - to bez znaczenia

Gość gość
Ja bym chciała mieć taki jaki mam teraz ale byc chudsza :)

Gość gość
Cóż...pewnie tak to już jest, rzadko mamy , to co chcemy.

Gość gość
Słyszałam ze sa tabletki ze sie chudnie ale te tabletki nie ruszaja tkanki tłuszczowej .

Gość gość
Tkanki tłuszczowej w gruczołach oczywiscie albo mozna plastry zamówic ze chudnie sie w wybranym miejscu :D

Gość prawictwo pospolite128
JA mam wielką słabość do lasek z dużymi miednicami..

Gość gość
Prawictwo, ale co nas to obchodzi do kogo/czego masz słabość? Co to ma do założonego tematu? Rany, człowieku, idź Ty coś poczytaj, pooglądaj, idź pobiegać albo idź spać.

Gość gość
czy ty prawictwo zawsze musisz wkrochmalic ten swoj pysk w damski temat i sie wymadrzac?Kogo to obchodzi co ty lubisz albo nie lubisz?Albo cos madrego doradz,albo nie zawraca doopy swoimi madrosciami🖐️

Gość gość
AS moze to kobietka z kompleksami na tle swoich piersi :)?

Gość podejrzewam ze
prawik chce was wkurzyć, dlatego tu wkleja foty z******tych lasek , którymi nigdy nie będziecie.

Gość podejrzewam ze
prawik chce was wkurzyć, dlatego tu wkleja foty zajjebisstych lasek , którymi nigdy nie będziecie.. Prawik to prowokator

Gość podejrzewam ze
dlaczego zajjieppistych nie wchodzi ?

Gość gość
No nie będę nigdy Katy Perry, bo Katy Perry jest jedna jedyna niepowtarzalna, a próbując się do niej upodobnić mogę się jedynie ośmieszyć. Wypominanie mi że nie wyglądam tak jak ona jest nie na miejscu. Z jakiej racji miałabym tak wyglądać, skoro urodziłam się inna? Bez sensu są takie wklejanki-wypominanki - a ona jest ładna a ty nie.

Gość gość
dokladnie,jak mozna porownywac do katy pery ,JL,lub innych,ktore z pewnoscia przeszly liftingi,i maja tyle kasy,ze moga ze soba zrobic,co chca.Kazdy jest jaki jest i trzeba sie zaakceptowac.KJa mam duzy biust,wiec malego miec nie bede,jestem wysoka,wiec mniejsza byc nie moge,jedynie co moge zmienic,to przytyc lub zchudnac,obciac wlosy,bo sa bardzo dlugie.Reszty nie zmienie.Kobietki,nie potrzeba kompleksow,bo idealow na swiecie nie ma,to mowie Ja-kobieta:)

Gość gość
najgorzej jak za ocenianie kobiety zabieraja sie chlopcy a nie mezczyzni:D,naoogladaja sie filmow przyrodniczych z paniami po liftingach i potem drza pod pierzyna, trzepiac badyla i zyjac wirtualiami:D:D